Eveline.eve
Fanka BB :)
Tu gdzie napis "others" Zobacz załącznik 1708590
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu gdzie napis "others" Zobacz załącznik 1708590
Jakoś mi produktywność to nie sprzyja mi za bardzo.
Przebujałam się całe popołudnie na hamaku.![]()
Wspolczuje migreny. Mnie cos kregoslup boli. Wy juz po owulce a ja po okresie i przed owulka no i czuje sie mniejszosciaJa dzisiaj też cały dzień leżę i nie robię nicMam nadzieję, że jutro po migrenie nie będzie śladu i wrócę do żywych bo dzisiaj dramat.
Wspolczuje migreny. Mnie cos kregoslup boli. Wy juz po owulce a ja po okresie i przed owulka no i czuje sie mniejszoscia![]()
Która to była co narzekała na reklamy lidla? Teraz kuwa mnie atakują.![]()
U nas jest faaajnie!!!Chyba jeszcze nie wszystkie po owu
Powiem Wam, że bałam się, że nie odnajdę się na miesięcznym z racji ivf ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczona i wdzięczna za Wasze wsparcie![]()
Właśnie ja dzisiaj u syna znalazłam na zgięciu nogi (tył kolanaDobra, nadrobiłam Was, muszę iść ogarniać kilka rzeczywczoraj znalazłam córce dwa kleszcze, jeden na łydce taką czarna kropka, bez problemu wyciągnęłam pinseta, a drugi na głowie, już dużo większy, bo to samica kleszcza była... Nie umiałam wyciągnąć, córkę bolało to na sorze na wyciągnęli.