malgosia005
Fanka BB :)
Okres czy ciaza to bole chyba takie same.U mnie jakieś 7dpo i typowe już bóle jak na okres![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okres czy ciaza to bole chyba takie same.U mnie jakieś 7dpo i typowe już bóle jak na okres![]()
No ja się kleszczy boję panicznie, tego przenoszenia chorób. Więc jak ja tego na głowie i niej zobaczyłam, to miałam zawał...Matko nie cierpię kleszczy... ich jest tyle, że to normalnie plaga! W zeszłym roku ciocia szwagra po jednym wyjściu do lasu miala na sobie 38 kleszczy![]()
Melduję sięKtóra to była co narzekała na reklamy lidla? Teraz kuwa mnie atakują.![]()
Ja z domowe laboratorium wrzucam normalnie na easy. I zawsze wszystko mi pięknie pokazuje i wylicza.Wrzucasz w easy home? Ja nie z tej firmy wrzucam tam w inne.
Nie musisz dawać gdzie indziej, w tej zakładce też możesz mieć paski innej firmy i Ci ładnie wyliczyA co Ty do mnie mówisz, że tam coś trzeba wybrać? Jeżu złoty, ja dopiero w tym raczkujeoczywiście przeskipowałam instrukcje...
Okres czy ciaza to bole chyba takie same.
Okres czy ciaza to bole chyba takie same.
Nie pasuje
Ja wrzucałam domowe laboratorium w kategorię Others i w kategorie Easy Home i odczytywało tak samoWrzucasz w easy home? Ja nie z tej firmy wrzucam tam w inne.
A ja testowałam i pokazuje mi różnie jak wrzucę test tu i tu...nie były to duże rozchwiania, ale były, zresztą wtedy któraś z Was to samo sugerowała miJa z domowe laboratorium wrzucam normalnie na easy. I zawsze wszystko mi pięknie pokazuje i wylicza.