niezapominajka876
Fanka BB :)
I już po seksie, może uda się poprawić wieczorem bo jutro nie mamy jak, jestem na cały dzień i noc w pracy. Użyliśmy żelu więc liczę na ten cykl 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, nawet nie mam śladu! Ale łatwo nie było, a miło to już na pewno![]()
Oj tam niech robi a nie marudzi, od tego jestZrobiłam mojemu śniadanie (nieeee, wcale się nie podlizuje) i powoli mi marudzę, że dziś jest idealny dzień aby pomógł mi zrobić kącik do relaksuzaczęliśmy walkę z 3tyg. Temu trzeba to skończyć, bo jeśli za miesiąc będę w ciąży to przecież nie będę ze szlifierka walczyć. Widze, że nie podziela mojego optymizmu i mi coś mialczy o hałasowaniu, ale można wziąć deski i robić w zamkniętym garażu. A malowanie później to już cicha robota.
Mutacje i dwa przebyte poronienia, typowej zakrzepicy nieMasz zakrzepicę?![]()
Z ktorego czerwca corka?Plan na dzisiaj, wypad do znajomych. 5 razy się przebierałam bo taka niezdecydowana na którą sukienkę postawićmężu pytal kiedy następna owulacja- wypada w urodziny córki koniec czerwca wg apki ale zobaczymy co testy i ginekolog powiedzą. Udanego czwartku, smacznych kawuś i braku awantur
![]()
28 czerwca a miala być 24 lipcaZ ktorego czerwca corka?![]()