reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

A ja juz po piku i pewnie dziś w nocy była owulacja, czyli 13-14 dzień cyklu.
Wczoraj to cały dzień ból podbrzusza, nigdy tak mocno tego nie odczuwałam, dopiero teraz od dodania suplementacji Nac, inozytolu czyli drugi cykl tak mam, aż mi sie @Lunaa09 przypomniała, że też w tym cyklu miała takie silne bóle prawda?
W sumie to i bez testów bym wiedziała, ze to to, bo taki dyskomfort i kłucie czułam przed snem jak nigdy. Dziś już LH spada, zobaczymy czy coś z tego będzie, bo szansa jedyna z 12 dnia cyklu, a do jutra wieczora się z mężem tylko mijamy niestety tyle ma roboty...
Zobacz załącznik 1708948
Tak, w dodatku masz podobna sytuacje jak ja, bo też seks dzień przed pikiem 😏
Gdyby nie to, że testy wychodzą negatywne, to bym powiedziała, że mam "ciążowe" piersi 🤐 serio, bola z każdym dniem mocniej zamiast mniej 🫣

reklama
reklama
@loumarie a jak u ciebie układaj się seks w tym cyklu? 🤣 i był z żelem? Szukam dla siebie nadziei 🙃😆

@Hermeneg trzymam kciuki za betę 🩷🩷🩷🩷🩷

U nas raz był z tym żelem. 😆
Stosunki mieliśmy 3 albo 4 w oknie płodnym, w tym jeden dzień przed owulacją. Ale no peaku nie wyłapałam wogóle bo nie robiłam testów owu, myślę, że był z 3 dni przed samą owulacja wtedy, bo jak zaczęłam badsc to LH było już spadkowe 🤔 więc zasadniczo zmajstrowalismy w dzień dziecka 😄

Teraz oczywiście tego żelu nie używam haha nawet na poślizg, ciąża zmieniła mi śluz na taki jak płodny tylko o ciemniejszym kolorze, to suszy aż tak nie ma w razie chęci. 😄

Do góry