reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Cześć dziewczynki, od rana prawdziwa sobota czyli dzień sprzątania. Wczoraj przyszły nowe końcówki do odkurzacza więc hmmm... Jakby Wam to powiedzieć, miałam zajęcie. @rozkrecila się naprawdę ostro, więc raczej unikam wysiłku i słoneczka. Blisko domu z możliwością zamiany zabezpieczenia;P

reklama
Ja jeszcze nie myślę o rozstaniu z Wami ❤️
Zobaczymy co przyniosą kolejne dni 😊
Jak to co? Mocniejsza krechę! Wizytę, potwierdzenie. Kolejną wizytę, serduszko, kilka wizyt później płeć, jeszcze kilka wizyt no i rozwiązanie. Totalnie długa i nudna ciążę w zdrowiu i dobrym nastroju! Właśnie tego Ci życzę z całego serca;)

U nas raz był z tym żelem. 😆
Stosunki mieliśmy 3 albo 4 w oknie płodnym, w tym jeden dzień przed owulacją. Ale no peaku nie wyłapałam wogóle bo nie robiłam testów owu, myślę, że był z 3 dni przed samą owulacja wtedy, bo jak zaczęłam badsc to LH było już spadkowe 🤔 więc zasadniczo zmajstrowalismy w dzień dziecka 😄

Teraz oczywiście tego żelu nie używam haha nawet na poślizg, ciąża zmieniła mi śluz na taki jak płodny tylko o ciemniejszym kolorze, to suszy aż tak nie ma w razie chęci. 😄

Jeszcze się odniosę że przy założeniu peaku u mnie 8/9 dc było tak:
Akcja 5, 7, 9 (możliwe z żelem, nie pamiętam), 10 (albo wtedy z żelem), 11dc to moja owu i wtedy nic, a kolejne prawdopodobne okienko to w sumie 14dc, reszty nie biorę pod uwagę bo raczej już za późno było.

reklama
Do góry