reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Ja miałam dziwnie bóle, mocne i tak 3dni przed pikiem, w dzień piku trochę i później już nie, albo baaardzo delikatne. Boje się, że zbierało się do owulacji i mimo Piku nie doszło do niej. Piersi mnie w ogóle nie bolą, a zwykle jednak bolą. A od kilku dni chodzę zła jak 🐝 najlepiej gdyby nikt do mnie nie odzywał, nie podchodził i się na mnie nie patrzył . Obiecałam sobie, że nie będę się nakręcać, nie szukać objawów i nie robić testów wcześniej. Nie umiem 🙄

Oczywiście wynik był jak się wylogowałam i wpisałam pesel i kod, w moim panelu odswiezalam i był ciągle brak wyników 😏 już tak kiedyś miałam...
Prożek 10,1....dziś 11dc, więc owulacja była, pewnie już spada powoli i przyjdzie okres 🤐😏
Eeej 11 dzien cyklu czy po owu. Po owu prawda? Bo mi tu się nie zgadza, ale to chyba literówka. W każdym razie no nisko, więc bardzo możliwe, że to już na @ niestety.
Ja tez chyba zrobię w przyszłym tygodniu żeby sprawdzić u mnie też tego proga.

Eeej 11 dzien cyklu czy po owu. Po owu prawda? Bo mi tu się nie zgadza, ale to chyba literówka. W każdym razie no nisko, więc bardzo możliwe, że to już na @ niestety.
Ja tez chyba zrobię w przyszłym tygodniu żeby sprawdzić u mnie też tego proga.
Ups tak oczywiście 11dpo, no na okres na pewno 😏😒
Nie wiem jak będzie w lipcu, czy się będę zapisywać, bo również będą należy szanse z racji wyjazdów meza, odechciewa mi się już tego 🤐

Tak w dzien piku, ale od popołudnia I przed snem tak ciągnęło cały dół tam gdzie macica ciagnie na początku ciąży i kłucie wyraźne. Aż brałam rozkurczowe.dzis już delikatnie tylko.
Oo to przynajmniej się coś pokrywa z testami owu. A ja nie kupiłam na ten cykl.. trochę żałuję..

U mnie od 13go do 19go ból 🙈jakoś tak dziwnie długo...
najpierw deliaktnie ćmiło, 16-17(13-14dc) najmocniej bolało, aż ciężko było chodzić i powoli ustępowało..
staranka od 12go do 18go 🤣🤭 trochę nas poniosło 🤣 ale coś czuję, że może owulka była jednak jak już ból ustąpił i znowu się nie wstrzeliliśmy.. potem nie mieliśmy okazji poprawić 🤭 co ma być to będzie!

reklama
Do góry