Wiesz co, może i byly....bo ja je sprawdzałam na swoim panelu i nie ma ich do teraz, a jak się wyloguje i wpisze pesel i kod to sąJuż ja znajdę która to z punktu te bajery wciska...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co, może i byly....bo ja je sprawdzałam na swoim panelu i nie ma ich do teraz, a jak się wyloguje i wpisze pesel i kod to sąJuż ja znajdę która to z punktu te bajery wciska...
I co będziesz z nich robiła?1.5 kg w 1.5 godziny![]()
Eeej 11 dzien cyklu czy po owu. Po owu prawda? Bo mi tu się nie zgadza, ale to chyba literówka. W każdym razie no nisko, więc bardzo możliwe, że to już na @ niestety.Oczywiście wynik był jak się wylogowałam i wpisałam pesel i kod, w moim panelu odswiezalam i był ciągle brak wynikówjuż tak kiedyś miałam...
Prożek 10,1....dziś 11dc, więc owulacja była, pewnie już spada powoli i przyjdzie okres![]()
Ups tak oczywiście 11dpo, no na okres na pewnoEeej 11 dzien cyklu czy po owu. Po owu prawda? Bo mi tu się nie zgadza, ale to chyba literówka. W każdym razie no nisko, więc bardzo możliwe, że to już na @ niestety.
Ja tez chyba zrobię w przyszłym tygodniu żeby sprawdzić u mnie też tego proga.
Oo to przynajmniej się coś pokrywa z testami owu. A ja nie kupiłam na ten cykl.. trochę żałuję..Tak w dzien piku, ale od popołudnia I przed snem tak ciągnęło cały dół tam gdzie macica ciagnie na początku ciąży i kłucie wyraźne. Aż brałam rozkurczowe.dzis już delikatnie tylko.
ja to się czułam jak balon .. i ból od 13go do 19go czerwca.. najmocniejszy 16-go i 17goMoje też była silna! Cały czas czułam takie parcie na pęcherz i nieprzyjemne uczucie podbrzuszu.
Las najlepszy na wszystkoJa pol dnia siedziałam na terapii- siedziałam w lesie zbierając jagody rozmyślając o wszystkim
Ja! Plus mieszkam pod lasemLas najlepszy na wszystko
Apropo, ile z Was jest ze wsi? Tak z ciekawości![]()