Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MiałamMiałyście kiedykolwiek ledwo widoczną drugą kreskę na teście owulacyjnym?Zbliżam się do połowy cyklu a tu takie coś..
Zobacz załącznik 1416329
W sumie wodę, ale trochę potrzymałam zanim poszłam zrobić ten testMiałammoże dużo piłaś przed sikaniem? Albo za mały odstęp od sikania poprzedniego
Hej dziewczynyNie chce tu zaśmiecać i w którym wątku mogę poradzić się na temat wyniku beta HCG ? Z góry dziękuje za Odp
czy możesz mi pomóc , ponieważ mój ginekolog jest na urlopie , dostałam krótka odp SMS z terminem na piątek 01.07.2022.Czego potrzebujesz?
czy możesz mi pomóc , ponieważ mój ginekolog jest na urlopie , dostałam krótka odp SMS z terminem na piątek 01.07.2022.
Inseminacja 10.06.2022
Test ciążowy 20.06.2022 - lekki cień kreski ( chyba , ze mam zwidy proszę o pomoc)
Beta HCG 20.06.2022 14,040 - nie bardzo potrafię odczytać ten wynik..
wynik jest pozytywny, to wczesna ciąża, powtórz po 48h razem z progesteronemczy możesz mi pomóc , ponieważ mój ginekolog jest na urlopie , dostałam krótka odp SMS z terminem na piątek 01.07.2022.
Inseminacja 10.06.2022
Test ciążowy 20.06.2022 - lekki cień kreski ( chyba , ze mam zwidy proszę o pomoc)
Beta HCG 20.06.2022 14,040 - nie bardzo potrafię odczytać ten wynik..