reklama
Nie wiem kiedy była jestem nowa w tym temacie. To nasz pierwszy cykl starań. 4 lipca miałam wizytę u gin i bylam przed owulacja. 11 lipca miałam silny skurczowy ból w podbrzuszu centralnie pod pękiem. Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło i nie wiem czy to był ból na owulację czy coś innego.Najważniejsze pytanie kiedy była owulacja ?
18 lipca powinnam mieć miesiączke i tego dnia test był negatywny. Powtórzyłam test dziś rano tj. 20 lipca i nadal nic.Nigdy nie robiłam testów przed terminem miesiączkiszczerze to trochę nie wiem po co.
Jeżeli te Twoje cykle są dłuższe to poczekaj. Jak krotsze to już by było widać.
Lady Loka
Fanka BB :)
No to poczekaj na okres.18 lipca powinnam mieć miesiączke i tego dnia test był negatywny. Powtórzyłam test dziś rano tj. 20 lipca i nadal nic.
Wiem że mam czekać, nie tego dotyczyło moje pytanie.No to poczekaj na okres.
klaudia16
Masz regularne cykle ? Tak naprawdę ciężko cokolwiek powiedzieć . Jeżeli masz nieregularne cykle i jednocześnie nie wiemy kiedy była owulacja to równie dobrze mogła byc kilka dni temu więc test nie wyjdzie jeszcze bo za wcześnie a dzień cyklu nie ma bardzo ma znaczenie . To w kim dniu cyklu wyjdzie pozytywny test zależy od tego kiedy była owulacja , przy ,,książkowym ,, cyklu i owulacji w 14 dniu test najwcześniej wyjdzie koło 24-25 dnia cyklu . Nie pozostaje nic innego jak poprostu czekać dalej na okres , powtórzyć test za kilka dni , ewentualnie umówić się do lekarza
reklama
Sok z żuka
ja zrobiłam przed, bo bardzo bolała mnie głowa (gdzie to zawsze byl objaw zbliżającej sie miesiączki), chcialam upewnić sie ze mogę cos przeciwbólowego wziac I mnie tknęło wtedy zeby zrobić test, który wyszedł pozytywnyNigdy nie robiłam testów przed terminem miesiączkiszczerze to trochę nie wiem po co.
Jeżeli te Twoje cykle są dłuższe to poczekaj. Jak krotsze to już by było widać.