reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

w którym tygodniu urodziło sie wasze dziecko?

Wątek głowny jest tu gdzie piszesz na wcześniakach tylko na samej górze zatytuowany Pogaduchy wczesnych rodziców tj. pierwszy na stronie w takiej ramce.Albo prościej wejdż w dział wcześniaki jak ci się wyświetlą tematy wejdż w pogaduchy wczesnych rodziców to ten właśnie wątek.
Jeżeli chodzi o wylew to powiem ci na szczęście moje dziecko ich nie miało.Ale przechodziła inne rzeczy.Jeżeli chodzi o wylewy to bardzo często one występują u wcześniaków i nie zawsze pozostawiają po sobie ślady,Mam nadzieje,że u was też wszystko dobrze się skończy,Na głownym są mamy których dzieci przeszły wylewy.zapraszam

reklama
Witajcie.Jestem mamą wcześniaczki.Sonia urodziła się w 29 tygodniu ciąży.Obecnie ma już 9 dni.Miałam problemy z wysokim ciśnieniem i zaczęło odklejać się łożysko_Od 25 tygodnia ciąży miałam założony passer z powodu rozwarcia.Mała urodziła się przez cc o 8.23 8 marca 2008.Miała 37 cm i ważyła 1180 gram.Na dzień dzisiejszy waży 1240gram:-)Oddycha z pomocą respiratora, ale jutro ma być próba odłączenia jej.Pozdrawiam wszystkie mamy wcześniaków:-)

mój synek Leoś urodził się w 36tc z wagą 2500 i miał 44cm.
3dni spędził w inkubatorze, 2dni poza był obserwowany i wypisali nas ze szpitala.
Trochę zastanawiam się czy nie za szybko.
Ale była u nas pani pediatra, dostaliśmy skierowania na badania. Wczoraj byliśmy u kardiologa, mały ma szmery ale ponoć tak może być, kolejna wizyta u niego za miesiąc. W tygodniu po świętach czeka nas neurolog.

witam!jestem mama 4 letniej Martyny urodzonej w 28 tyg.ciazy waga 970 gr. dl.37 cm.powod c.c zagrozenie zamartwicy,gestoza.mala lezala w szpitalu 3 mies,dotknely ja wszystkie chorobska zwiazane z wczesniactwem z wyjatkiem retinopatii!mimo tego udalo sie!regularne rechabilitacje sprawily ze mala po ukonczeniu 12 mies.zaczela jednoczesnie,przewracac sie,siadac i raczkowac chodzic sama w wieku 15 mies!jest normalnym dzieckiem mimo lekkiego opoznienia w mowie!rodzice wczesniakow nie poddawajcie sie i uwiezcie w swoje pociechy ze mimo tego ze sa takie male moga wiele,pomagajcie im w powrocie do zdrowia bedac z nimi,"kangurkujcie"je jak najszybciej to mozliwe.

witam ja urodziłam syna przed wczoraj 24.03siłami natury w 35 tygodniu ciąży mały ma 51 cm i waży 2600 mam nadzieje że wszystko będzie ok ale nadal leży w szpitalu dostał 8 punktów w skali apgart ma nadzieje że będzie ok pozdrawiam

reklama
Do góry