Panda91
Fanka BB :)
poczekaj jeszcze troszkęJeden, ostatni test mi został a obiecałam sobie narazie żadnych nie zamawiać żeby znowu codziennie nie robić.. ale już mnie korci nasikać![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poczekaj jeszcze troszkęJeden, ostatni test mi został a obiecałam sobie narazie żadnych nie zamawiać żeby znowu codziennie nie robić.. ale już mnie korci nasikać![]()
Chyba już kiedyś się smiałyśmy, że to oczyszczenie dla bombelka.Jest ok, owulacja była.
Ja mam biegunkęjuż zaczynam się bać, oczywiście naczytałam się że to może być objaw poronienia.
Mam nadzieję że to przez sałatkę bo jadłam z ogórkami kiszonymi, pomidorami, serem typu feta i z pestkami dyni.![]()
walsnie spojrzalam ze nie ma babyplanów z kubeczkiem na amazonpoczekaj jeszcze troszkęale leć dokupywać testy ;D
ja próbuję nie umrzeć z nudów w robocieCoś dziś cichutko. Czyżby cisza przez wysypem II kresek?
Ja o 14 kończę prackę i lecę do fryzjera![]()
jeszcze troszke, jeszcze troszkeja próbuję nie umrzeć z nudów w robociedobrze, że jeszcze tylko 1:15 h i można zacząć weekend
![]()
walsnie spojrzalam ze nie ma babyplanów z kubeczkiem na amazonPolecacie te z easy home?
ja gdy dostawałam biegunki to się cieszyłam że jednak jestem w ciążyJest ok, owulacja była.
Ja mam biegunkęjuż zaczynam się bać, oczywiście naczytałam się że to może być objaw poronienia.
Mam nadzieję że to przez sałatkę bo jadłam z ogórkami kiszonymi, pomidorami, serem typu feta i z pestkami dyni.![]()
walsnie spojrzalam ze nie ma babyplanów z kubeczkiem na amazonPolecacie te z easy home?