nikaplis
Fanka BB :)
Kurla, czy Ty nie mówiłaś kilka stron temu że w tym cyklu to już na pewno nic bo seks prawie wcale a wykres robot?a co Ty na to?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurla, czy Ty nie mówiłaś kilka stron temu że w tym cyklu to już na pewno nic bo seks prawie wcale a wykres robot?a co Ty na to?![]()
dowal jeszcze smsa, niech się chłop streszcza!ja jeszcze nie mam recepty na heparynę! Bo jest dopiero 8dpo! Już do lekarza maila napisałam![]()
Będzie drugi bubulek do pary ❤a co Ty na to?![]()
tak, ale zrobiłam test z drugiego moczu, bo mnie jajnik kłułKurla, czy Ty nie mówiłaś kilka stron temu że w tym cyklu to już na pewno nic bo seks prawie wcale a wykres robot?Teraz na pewno się uda najwyraźniej było to z odpuszczenia!
![]()
teraz jadę na betędowal jeszcze smsa, niech się chłop streszcza!
To żryj Acardja jeszcze nie mam recepty na heparynę! Bo jest dopiero 8dpo! Już do lekarza maila napisałam![]()
Stąd potem te rady o odpuszczeniu xDKurla, czy Ty nie mówiłaś kilka stron temu że w tym cyklu to już na pewno nic bo seks prawie wcale a wykres robot?Teraz na pewno się uda najwyraźniej było to z odpuszczenia!
![]()
żrę od 2dpo (od wtedy mam wynik PAI)To żryj Acard![]()
nono ładne pauzowaniea co Ty na to?![]()
teraz jadę na betę