Brownie1992
Moderator
Co to jest przy korzyściach z tego płynących dla nas wszystkich

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to jest przy korzyściach z tego płynących dla nas wszystkich
Mam nadzieję, że Zazuu ma duży domzamieszkałabym u Ciebie wtedytylko bym zajechała do makro po ten 17litrowy garnek po drodze
![]()
Albo chociaż ogród. Ciepło jest, namiot rozbijemy, ognisko się zrobi, albo kociołekMam nadzieję, że Zazuu ma duży dom![]()
Trzonowalas kiedyś w namiocie ?Albo chociaż ogród. Ciepło jest, namiot rozbijemy, ognisko się zrobi, albo kociołek![]()
Możemy uznać, że tego pytania nie było?Trzonowalas kiedyś w namiocie ?![]()
Jakoś tak same czarne myśli mi po głowie chodzą. Że albo nie będzie owu, albo będzie torbiel, albo gin coś innego złego wynajdzie.
13:15. Ehhh...Trzymam mega kciuki! O której godzinie ?
Ja mogę- lubię się dowiadywać, co widać tam, gdzie nie widać. Tylko nie wiem, czy dasz radę jakoś przesłać obrazKtóra pojedzie za mnie jutro na monitoring, bo ja się boję?