Owulacja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi tą betę pokazał pink, facelle plastik i pasek i bobo test@Nel331 ale to jest jakiś hit bo betę 5 to wy miałyście w labo. To jaką betę wykrył wam test?![]()
Nie chciałam na tym wątku tego pisać, a nie znalazłam żadnego powiadomienia z Grudniowych mamumówmy się na walkę na brzuchy jak Nam urosną![]()
mamy mocz w żyłach, bo krwi w moczu raczej nie@Nel331 ale to jest jakiś hit bo betę 5 to wy miałyście w labo. To jaką betę wykrył wam test?![]()
ale, że co? Od wczoraj tam piszęNie chciałam na tym wątku tego pisać, a nie znalazłam żadnego powiadomienia z Grudniowych mam![]()
Mi się wydaje, że to raczej fabryczna i nie nastawiam się na nic na razie, skoro @pluto_nova wczoraj przy becie 5 miała taki solidny cień, to ten dupocien nie może nic znaczyć. Rano robiłam check&go i było biało. Wieczorem pewnie sikne na jakiegoś pinka jeszcze![]()
Mi gdzieś powiadomienia uciekły i tam i do listopadowychale, że co? Od wczoraj tam piszę![]()
Nie wiem, bo krew oddałam o 7 a test z chujocieniem miałam już o 4-5 rano ale poszłam spać bo stwierdziłam, ze sobie go wymyśliłam. Dlatego o 7 poszłam na bete, żeby moja głowa się ogarnęła a tam 5,1@Nel331 ale to jest jakiś hit bo betę 5 to wy miałyście w labo. To jaką betę wykrył wam test?![]()