Nel331
Fanka BB :)
To ja już, ja nie muszę czekaćumówmy się na walkę na brzuchy jak Nam urosną![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja już, ja nie muszę czekaćumówmy się na walkę na brzuchy jak Nam urosną![]()
nie rób tego góvna! Kiedyś przy którejś ciąży wszystkie testy mi pokazywały, a tem pizdowaty test był białyMi się wydaje, że to raczej fabryczna i nie nastawiam się na nic na razie, skoro @pluto_nova wczoraj przy becie 5 miała taki solidny cień, to ten dupocien nie może nic znaczyć. Rano robiłam check&go i było biało. Wieczorem pewnie sikne na jakiegoś pinka jeszcze![]()
nie rób tego góvna! Kiedyś przy którejś ciąży wszystkie testy mi pokazywały, a tem pizdowaty test był biały
to ja mam inne doświadczenie - nigdy więcej go nie kupiłamJa jej kazałam
Bo jedyny mi wykrył ciążę![]()
Po pierwsze, nie siedzę na forum 24 godziny na dobę i miałam prawo nie uczestniczyć w każdej dramie jaka tu jest. Po drugie - nie, nie mam swoich wybranych osób bo na forum jestem od marca. Powiem więcej, sama miałam "ścięcie" z Olą, ale wyjaśniłyśmy temat i zachowałyśmy się jak na dorosłe kobiety przystało - ot każda wyraziła swoje zdanie i tyle. Tu po prostu zareagowałam bo uważam, że się zapędziłaś. Udzielam się wtedy kiedy uważam to za stosowne a Ty nie powinnaś mieć o to pretensji skoro jak sama piszesz "trzeba mieć nudne życie aby się tak czepiać". I prosiłabym byś nie wpychała mi w usta słów, których nie napisałam bo o chorobach psychicznych nigdzie nie wspomniałam.Ale to bylo proste.....wiedziałam na 100% ze sie tego doczepicie ale liczylam, ze moze jednak nie
Ahhh jakie trzeba miec nudne zycie aby sie tak czepiać.
A ty jestes mega jednostronna ale masz prawo
Gdzie bylas jak Toja "kolezaneczka" obrażała black_angel, nie bede cytowac kto chce to wie. A teraz jednak sie udzielasz. Obiektywne ? Nie , słabe
Masz swoje oosby i je wybierasz
A takie osoby jak ja, które nie siedzą cicho są nie wygodne
Jak mam zakonczyc temat jak co chwilę ktos cos pisze?
A gdzie napisalam, ze chora psychicznie? Proszę o cytat, a nie znowu nadinterpretacje, aby byla wieksza drama część 2.
Jak poruszam telefonem to widzę cieńAle nie śmiejcie się ze mniealbo śmiejcie się, to będzie weselej na wątku
![]()
Królowa kresekAle nie śmiejcie się ze mniealbo śmiejcie się, to będzie weselej na wątku
![]()
Okresu nadal brak miał być w poniedziałek, test nadal negatywny. W poniedziałek mam ginekolog...