Mademoiselle_Nika
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na upartego to zEhh i akurat tutaj mogę powiedzieć, że rzyganie ze sraniem wygrywa, nie trzeba latać, można nad miską wisieć z łóżka xD
To już byłby wyższy lvl desperacjiNa upartego to zteż nie trzeba
.
Czasem to lepsza opcja, w sytuacjach krytycznych każda podróż trwająca dłużej niż kilka sekund jest niebezpiecznaTo już byłby wyższy lvl desperacji![]()
O u mnie też był rano sraczkowy incydent xdJeszcze chyba dziś nikt o tym nie mówił… ale w temacie sranka to właśnie dostałam sraczkibiegam jak poparzona do kibla xD
Napiszę na priv w sprawie nie jedzenia bo też mnie ten temat dobija.Ja jak zwykle z doskokumamy problem z corka, przechodzi jakiś giga bunt plus 3 dzień nic nie chce jeść... Tylko pije wodę i je jeden jogurt na dzień . Ja już psychicznie nie mogę
i co ciekawe nic jej nie dolega. Nie ma gorączki, kataru,kaszlu,biegunki no nic. Po prostu odmawia jedzenia
ale z nią już takie cyrki nie raz przerabialiśmy bo ma z tym duże problemy ehhh... Tak chciałam się wygadać. A co do mojego cyklu to chyba był bez owu
albo jeśli była to jakoś na początku,gdy nie robiłam testów ..w co wątpię. Także nie będę pewnie nic testować a czekać na okres
Z mojej wiedzy spada dzień przed, później rośnie.Dziewczyny, temperatura spada dzień przed owu czy w dzień owu ?
Wciąż się uczę![]()