reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
To chociaż mogę napisać, że gratuluję😋.
Co do picia, to ostatnio najlepiej wychodzi mi jedzenie 😋. Na kawę straciłam ochotę już jakiś czas temu, wolę czekoladkę ostatnio 🙂. A u Ciebie?
Hehe, dzięki 😝
Kawy piję tyle co zwykle czyli jakieś 2 na dzień ale nadrobiłam troszkę winkiem 😈
drunk i love lucy GIF

10 dpo biel ... pławię się w swoje rozpaczy.
Nie jestem w stanie nic produktywnego tutaj napisać.
Pierwszy raz tak mocno to przeżywam
Przytulam najmocniej :( pochlipuję razem z Tobą.

A coś się wydarzyło w tym cyklu, że nadzieje były większe?
Ja jestem całkowicie zrezygnowała aktualnie i kminie, co tu zmienić w moim żyćku, by z niego bardziej skorzystać, skoro nie zapowiada się na klasyczne życie z dziećmi. Najchętniej wyjechałabym w baaaaaaardzo długa podróż. Moja znajoma z Planeta Abstrakcja (taki vlog podróżniczy). Zaczęła podróżować kilka lat temu z chłopakiem (teraz mężem) i kręcić vlogi, a teraz to już maja potężną widownie. Też bym tak chciała. Snuć się po świecie, wspinać i nagrywać vlogi... troszkę mi pomaga takie fantazjowanie...

Czy korzystała któraś z Was ze wsparcia psychologicznego dedykowanego niepłodności? Możecie kogoś polecić?
Ja byłam niedawno na takiej konsultacji psychologicznej i do tej pory rezonują we mnie słowa tej pani. Piękne spotkanie. Tylko, że ta Pani w Warszawie przyjmuje i nie wiem czy online byłoby również pomocne?

Przytulam najmocniej :( pochlipuję razem z Tobą.

A coś się wydarzyło w tym cyklu, że nadzieje były większe?
Ciebie też przytulam 🥰
I tak i nie. W końcu zrobiliśmy badanie nasienia, androlog skomentował jako dobre. Do tego mąż się wziął za dietę i suple. Może temu ?
Teraz jedynie stymulacja może być nadzieja.
A potem inseminacja z 2-3 razy i myślę, że trzeba się skłaniać ku in vitro.

Ciebie też przytulam 🥰
I tak i nie. W końcu zrobiliśmy badanie nasienia, androlog skomentował jako dobre. Do tego mąż się wziął za dietę i suple. Może temu ?
Teraz jedynie stymulacja może być nadzieja.
A potem inseminacja z 2-3 razy i myślę, że trzeba się skłaniać ku in vitro.
No to u nas bardzo podobny plan. Po majówce 2-3 cykle próby inseminacje i rozważanie in vitro.

reklama
Do góry