Bolilol
Fanka BB :)
przykro mi10 dpo biel ... pławię się w swoje rozpaczy.
Nie jestem w stanie nic produktywnego tutaj napisać.
Pierwszy raz tak mocno to przeżywam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przykro mi10 dpo biel ... pławię się w swoje rozpaczy.
Hehe, dziękiTo chociaż mogę napisać, że gratuluję.
Co do picia, to ostatnio najlepiej wychodzi mi jedzenie. Na kawę straciłam ochotę już jakiś czas temu, wolę czekoladkę ostatnio
. A u Ciebie?
Przytulam najmocniej10 dpo biel ... pławię się w swoje rozpaczy.
Ja byłam niedawno na takiej konsultacji psychologicznej i do tej pory rezonują we mnie słowa tej pani. Piękne spotkanie. Tylko, że ta Pani w Warszawie przyjmuje i nie wiem czy online byłoby również pomocne?Czy korzystała któraś z Was ze wsparcia psychologicznego dedykowanego niepłodności? Możecie kogoś polecić?
Ciebie też przytulamPrzytulam najmocniejpochlipuję razem z Tobą.
A coś się wydarzyło w tym cyklu, że nadzieje były większe?
No to u nas bardzo podobny plan. Po majówce 2-3 cykle próby inseminacje i rozważanie in vitro.Ciebie też przytulam
I tak i nie. W końcu zrobiliśmy badanie nasienia, androlog skomentował jako dobre. Do tego mąż się wziął za dietę i suple. Może temu ?
Teraz jedynie stymulacja może być nadzieja.
A potem inseminacja z 2-3 razy i myślę, że trzeba się skłaniać ku in vitro.
Widzialam terminy na 2 maj są bez problemu i niektóre placówki mają też w niedzielę 30.04Ja chciałam iść w tym cyklu na monitoring, ale nie wiem co z niego wyjdzie, bo to majówka zaraz
No zobaczymy jak moja ginekolog, kiedy jest na miejscu, czy wyjeżdżaWidzialam terminy na 2 maj są bez problemu i niektóre placówki mają też w niedzielę 30.04
Sama już mam ustawione na 28.04 i 04.04