kami1094
Fanka BB :)
JAK ŁYSE KONIENie. Juz sie na tyle znamy ze nie ma se co strzepic jezyka.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JAK ŁYSE KONIENie. Juz sie na tyle znamy ze nie ma se co strzepic jezyka.
Nie te dwa tylko, bo w pracy to sesji 30 fotek jak @Patii26 nie mam jak robićMasz jeszcze jakis?
Nie no bez sensu, za wcześnie, mam jeszcze parę testów będę robić do niedzieli, jak wyjdzie już ładna kreseczka to pomyślę, ja jakoś straciłam nadzieję przez to że ten test owu 18 lipca i 20 współżycie no chyba że to ze stosunku przerywanego „who know”, ja to na razie z mężem walczę z dachem przeciekającymI jak, beta czy bieg do rossmanna?![]()
Mogły być tez objawy z powodu wyższego prożka, a implantacja pozniejsza, a wszystkie tu wiemy, ze to może gorzej rokować... dobra chyba pójdę jutro na krew, żeby wiedzieć co i jak.@marietta2112 Ja tylko tyle dodam, że jeśli faktycznie czułaś implantację 6-8dpo, to jak dla mnie powinno już coś wyjść. A wierzę, że można czuć. Chyba, że to były przypadkowe odczucia. No ja bym sprawdziła - gdzie tam do piątku, wykończysz się.
A nie dzisiaj?!Mogły być tez objawy z powodu wyższego prożka, a implantacja pozniejsza, a wszystkie tu wiemy, ze to może gorzej rokować... dobra chyba pójdę jutro na krew, żeby wiedzieć co i jak.
Coś tam się tliNie wytrzymałam I zrobiłam jeszcze raz w pracy, ale trochę dziwnie się wybarwial, ale jak patrzę pod słońce to coś delikatnie przebija.... nie umiem uchwycić zdjęciem za bardzo...zastanawiam się czy nie polecieć na betę jednak szybciej niż w piątek. Ewentualnie jutro dalej sikać i w piątek iść zgodnie z moim planem ...
Zobacz załącznik 1714458
No i co ja z Wami mam.. naklonilaśA nie dzisiaj?!Nie lubimy tego.
![]()
No i co ja z Wami mam.. naklonilaśWyskoczyłam z pracy pod pretekstem paczki od kuriera...
Zobacz załącznik 1714463
No i co ja z Wami mam.. naklonilaśWyskoczyłam z pracy pod pretekstem paczki od kuriera...
Zobacz załącznik 1714463