callina
Fanka BB :)
jak dobrze pójdzie to ja będę mogła zatestować drugi raz końcem sierpniaJak koniec miesiąca taki obfity to oby transfer mi wypadł pod koniec sierpnia![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak dobrze pójdzie to ja będę mogła zatestować drugi raz końcem sierpniaJak koniec miesiąca taki obfity to oby transfer mi wypadł pod koniec sierpnia![]()
Tylko plaster zerwij zanim dojdziesz z powrotem!No i co ja z Wami mam.. naklonilaśWyskoczyłam z pracy pod pretekstem paczki od kuriera...
Zobacz załącznik 1714463
Już zerwałam, p.s. juz jestem w pracy, szybka akcja. Laboratorium po drugiej stronie ulicy, a do domu też mam blisko, więc nie podpadnie.Tylko plaster zerwij zanim dojdziesz z powrotem!![]()
Też mam labo na przeciw pracyJuż zerwałam, p.s. juz jestem w pracy, szybka akcja. Laboratorium po drugiej stronie ulicy, a do domu też mam blisko, więc nie podpadnie.
Mistrzostwo konspiracji![]()
No ja teraz czułam, chyba pierwszy raz...jeszcze do męża mówiłam, że jakby kolejna owulacja ale dzień cyklu się nie zgadza i to był właśnie 7-8dc..ja przy biochemicznej miałam bolesną implantację, ale myślałam, że tak musi być, bo w pierwszej zdrowej ciąży też się zwijałam z bólu.
Więc też jestem zdania, że można czuć ...
Cień był. Także uważam, że to formalność.Zobaczymy, dzis juz będzie koniec domysłów. Jak z krwi nie wyjdzie to znaczy, że juz nie ma szansy na tym etapie. Dziś 11dpo
Labo naprzeciw pracy. Marzenie. A ja to zyla zlota dla takichTeż mam labo na przeciw pracy
Ja widzę tam duszka, trzymam kciuki i czekam na Wasze bety dziewczyny![]()
Oby to było to, będzie super ekipa na mamuskach i czekam na resztę dziewczynZobaczymy, dzis juz będzie koniec domysłów. Jak z krwi nie wyjdzie to znaczy, że juz nie ma szansy na tym etapie. Dziś 11dpo