reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
@marietta2112 Ja tylko tyle dodam, że jeśli faktycznie czułaś implantację 6-8dpo, to jak dla mnie powinno już coś wyjść. A wierzę, że można czuć. Chyba, że to były przypadkowe odczucia. No ja bym sprawdziła - gdzie tam do piątku, wykończysz się.

I jak, beta czy bieg do rossmanna? :D
Nie no bez sensu, za wcześnie, mam jeszcze parę testów będę robić do niedzieli, jak wyjdzie już ładna kreseczka to pomyślę, ja jakoś straciłam nadzieję przez to że ten test owu 18 lipca i 20 współżycie no chyba że to ze stosunku przerywanego „who know”, ja to na razie z mężem walczę z dachem przeciekającym 🫣

@marietta2112 Ja tylko tyle dodam, że jeśli faktycznie czułaś implantację 6-8dpo, to jak dla mnie powinno już coś wyjść. A wierzę, że można czuć. Chyba, że to były przypadkowe odczucia. No ja bym sprawdziła - gdzie tam do piątku, wykończysz się.
Mogły być tez objawy z powodu wyższego prożka, a implantacja pozniejsza, a wszystkie tu wiemy, ze to może gorzej rokować... dobra chyba pójdę jutro na krew, żeby wiedzieć co i jak.

Nie wytrzymałam I zrobiłam jeszcze raz w pracy, ale trochę dziwnie się wybarwial, ale jak patrzę pod słońce to coś delikatnie przebija.... nie umiem uchwycić zdjęciem za bardzo...zastanawiam się czy nie polecieć na betę jednak szybciej niż w piątek. Ewentualnie jutro dalej sikać i w piątek iść zgodnie z moim planem ...
Zobacz załącznik 1714458
Coś tam się tli 🤔

A nie dzisiaj?! 😁 Nie lubimy tego. 😁
No i co ja z Wami mam.. naklonilaś 🤭 Wyskoczyłam z pracy pod pretekstem paczki od kuriera...
1000139133.jpg

reklama
Do góry