white_lotus
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle ze nie. Ja po prostu czuje ze z tej ciazy nic nie bedzie.Nie przetłumaczysz. Oddaję jej koronę naczelnego czarnowidza.
My Ci tu jak krowie na rowie, a Ty słuchać nie chcesz. Jest okej. Musisz w to uwierzyć a nie przeprowadzać autodestrukcję i autosabotaż.Pierdolniety ten kalkulator. Przeciez ja nawet o 100% nie mam przyrostu
No właśnie dlatego mam mix w głowie. Zobaczymy w kolejnych dniach, nie chcę na razie bety robić, z betą poczekam do daty okresu czyli niedziela, no chyba że kreska widoczniejsza się pojawi wtedy w sobotę pójdę i poniedziałek podwojenie. Masz może zdjęcie tego z czerwca?
Ważne, że jest 66 % ! Kumasz ?Pierdolniety ten kalkulator. Przeciez ja nawet o 100% nie mam przyrostu
No widać widać, kurczę a pamiętasz w którym dniu cyklu byłaś albo jakie dpo?Zobacz załącznik 1714489no i drugi z zestawu tez naszczałam i byla kreska ale juz zdjecia nie zrobiłam bo robilam te testy w pracy. Zrobiłam bete a ta bardziej zerową juz byc nie mogła
Mi chodzi o to, ze pomiedzy 16,5 w sobote a wczorajszym 72 byl przyrost 480%. A dzisiaj ona nawet sie nie podwoila. Wiem, powinna w ciagu 48 godzin ale no, ewidentnie zwolnila.Ważne, że jest 66 % ! Kumasz ?
I nie u każdej jest taki sam przecież przyrost![]()
A wczoraj miałaś 93? Ta betę?Mi chodzi o to, ze pomiedzy 16,5 w sobote a wczorajszym 72 byl przyrost 480%. A dzisiaj ona nawet sie nie podwoila. Wiem, powinna w ciagu 48 godzin ale no, ewidentnie zwolnila.
Mi chodzi o to, ze pomiedzy 16,5 w sobote a wczorajszym 72 byl przyrost 480%. A dzisiaj ona nawet sie nie podwoila. Wiem, powinna w ciagu 48 godzin ale no, ewidentnie zwolnila.