reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Mi chodzi o to, ze pomiedzy 16,5 w sobote a wczorajszym 72 byl przyrost 480%. A dzisiaj ona nawet sie nie podwoila. Wiem, powinna w ciagu 48 godzin ale no, ewidentnie zwolnila.
Mi coś takiego wyszło, ale nie wiem czy dobrze pamiętam ta betę z wczoraj...
Screenshot_20250729_143557_Chrome.jpg

reklama
Mi chodzi o to, ze pomiedzy 16,5 w sobote a wczorajszym 72 byl przyrost 480%. A dzisiaj ona nawet sie nie podwoila. Wiem, powinna w ciagu 48 godzin ale no, ewidentnie zwolnila.
Ale to normalne przecież. @Lunaa09 przetłumacz gamoniowi, że u Ciebie też każdy kolejny przyrost był mniejszy. Przecież jak dobijesz dajmy na to do 1000 to też nie ma się co spodziewać, że za 48h będzie 5000, bo przyrost powinien być 500% ;)

Dziewczyny, na serio nie sugerowac sie tym ze pierwszy przyrost taki wysoki a teraz juz zwalnia? Nie wiem… Ja mam naprawde przeczucie ze ona hamuje. Naprawde w drugiej ciazy w srode mialam 100, a w czwartek juz 447. A tutaj takie pitu pitu

Melisa nie działa w takich sytuacjach 🙄 pije wiadrami od kiedy zobaczyłam dwie kreski,żeby do przyrostu dotrwać a teraz,żeby się wyklarowała sytuacja... Jutro się wszystko wyjaśni - jeżeli nie będzie bety ponad 700 to wątpię,że moja ciąża się utrzyma a nic mi nie dolega,żadnych plamień itd. prog też się trzyma... no nic... Jakoś muszę dotrwać do jutra do tej 14-15

Ale to normalne przecież. @Lunaa09 przetłumacz gamoniowi, że u Ciebie też każdy kolejny przyrost był mniejszy. Przecież jak dobijesz dajmy na to do 1000 to też nie ma się co spodziewać, że za 48h będzie 5000, bo przyrost powinien być 500% ;)
Ale od poczatku? Przeciez mnie sie kojarzy ze wlasnie te pierwsze wartosci tak zapierdalaja. Mam wrazenie ze ni chuja do jutra nie dobije tych 200 o ktorych marzylam dzisiaj.

Melisa nie działa w takich sytuacjach 🙄 pije wiadrami od kiedy zobaczyłam dwie kreski,żeby do przyrostu dotrwać a teraz,żeby się wyklarowała sytuacja... Jutro się wszystko wyjaśni - jeżeli nie będzie bety ponad 700 to wątpię,że moja ciąża się utrzyma a nic mi nie dolega,żadnych plamień itd. prog też się trzyma... no nic... Jakoś muszę dotrwać do jutra do tej 14-15
A przypomnij ile bylo wczoraj?

200 to moze moja bedzie miala jutro a to w ciagu 24 godzin bedzie jeszcze mniejszy przyrost niz dzis. Wiec na moje ona po prostu zwalnia.

reklama
Dziewczyny, na serio nie sugerowac sie tym ze pierwszy przyrost taki wysoki a teraz juz zwalnia? Nie wiem… Ja mam naprawde przeczucie ze ona hamuje. Naprawde w drugiej ciazy w srode mialam 100, a w czwartek juz 447. A tutaj takie pitu pitu
Nieee, to zapieprza tak do 100 zauważyłam a potem już te przyrosty są tak na poziomie właśnie dużo mniejszym, serio..

Do góry