reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

u mnie przyrosty nie były spektakularne.
30.05 - 17,3
02.06 - 93,5
Przyrost 211%
Potem beta 05.06 - 321,0
Przyrost 128%

Tak więc nie, beta na początkowym etapie nie musi zapierniczać. Przyrost ma być powyżej 66% i to jest najważniejsze.
Mimo ze ten pierwszy taki mialam? 480?

reklama
Nie wierze chu*owi! 😂
1000035946.gif

@white_lotus tak naprawdę to masz teraz dwa wyjścia: albo szerzyć swoje czarnowidztwo i zaczekać do kolejnego pomiaru bety albo choć na chwilę uwierzyć, że jesteś w ciąży i wszystko może mieć jeszcze szczęśliwe zakończenie 🥹

Moim zdaniem na chwilę obecną niema co się negatywnie nastawiać?
Badałas progesteron?
Żeby marudzić że CP?
Ty jesteś maruda ja pierdziele

Tylko no wlasnie. To caly czas pokazuje dwudniowy przyrost. Ze jesli jutro bedzie powiedzmy 150, to spoko w porownaniu do wczoraj. Ale juz do dzisiejszego wyniku lipa. No i nawet nie porownuje do 480% miedzy sobota a poniedzialkiem.
Ten drugi co wstawiłam pokazał jednodniowy, i jest nawet powyżej tego który jest prawidłowy w dwudniowym przyroscie 😄

reklama
Do góry