white_lotus
Fanka BB :)
Ja mam nadzieje, ze to tylko moje czarnowidztwo wjechalo ostro chociaz z reka na sercu to watpie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tobie też wysyłam pozytywne myśliMelisa nie działa w takich sytuacjachpije wiadrami od kiedy zobaczyłam dwie kreski,żeby do przyrostu dotrwać a teraz,żeby się wyklarowała sytuacja... Jutro się wszystko wyjaśni - jeżeli nie będzie bety ponad 700 to wątpię,że moja ciąża się utrzyma a nic mi nie dolega,żadnych plamień itd. prog też się trzyma... no nic... Jakoś muszę dotrwać do jutra do tej 14-15
Po to nas maszKu*wa, dobrze ze jestescie. Bo ja bym ochujala![]()
450- 57% przyrostA przypomnij ile bylo wczoraj?
Nie wierze chu*owi!Chat gpt tez mowi ze jest ok! @white_lotus Zobacz załącznik 1714501
u mnie przyrosty nie były spektakularne.Ale od poczatku? Przeciez mnie sie kojarzy ze wlasnie te pierwsze wartosci tak zapierdalaja. Mam wrazenie ze ni chuja do jutra nie dobije tych 200 o ktorych marzylam dzisiaj.