reklama
wrobelmm
Fanka BB :)
Co za buc!Cytuję skrawek maila, ekheeem
"Nie przywykłem czekać na odpowiedź dwa dni. Rozumiem, że nie udało się ustalić konkretów i wyskoczył Pani niezapowiedziany dzień wolny, ale chyba macie wyznaczone zastępstwo? Dopuszczalny przeze mnie czas odpowiedzi to czas rzędu do dwóch godzin maksymalnie. Później zaczynam się denerwować."
Kurtyna![]()

Avy
Ciesz sięja nie widziałam!

aurii_orelii
" W okresie wakacyjnym możliwe jest wydłużenie oczekiwania na odpowiedź, jednak dokładamy wszelkich starań, by odpowiadać w terminie 72h od otrzymania wiadomości.
W przypadku jednodniowych nieobecności nie wyznaczamy zastępstw, ponieważ zależy nam na jak najwyższej jakości świadczonych usług, z naszego doświadczenia wynika natomiast, że przekazywanie sprawy między osobami się do tego nie przyczynia.
Wkrótce wrócę do Pana z odpowiedzią. Dziękuję za cierpliwość."
Nara. Dajcie następne![]()

Brownie1992
Moderator
i szczupłe pleckiwiem co mówię bo widziałam gołe
![]()
Ale ja dziewczyny broń bobie nie narzekam i nie mówię, że jestem gruba. Tak jak napisałam wiem jakie mam mankamenty i jakoś tam próbuje z tym walczyćno to pamietam i maly lolz z narzekania![]()
tzn wiadomo, kazdy moze znalezc u siebie cos do polepszenia i najwazniejsze by sie dobrze czuc ale ja juz napewno swojego grubego dupska tu nie wstawie![]()

wrobelmm
I czas od tej wiadomości - kolejne 72rbh" W okresie wakacyjnym możliwe jest wydłużenie oczekiwania na odpowiedź, jednak dokładamy wszelkich starań, by odpowiadać w terminie 72h od otrzymania wiadomości.
W przypadku jednodniowych nieobecności nie wyznaczamy zastępstw, ponieważ zależy nam na jak najwyższej jakości świadczonych usług, z naszego doświadczenia wynika natomiast, że przekazywanie sprawy między osobami się do tego nie przyczynia.
Wkrótce wrócę do Pana z odpowiedzią. Dziękuję za cierpliwość."
Nara. Dajcie następne![]()
wrobelmm
Ja właśnie, do popołudniowej kawy, zjadłam porcje pysznych lodów pistacjowychSame szprychy na tym forum. Przechodzę na diete mniej żreć.

Kejcik
oooo, właśnie minutę temu koleżanka z roboty zaczęła mi tu gadać, że ma ochotę na lody pistacjoweJa właśnie, do popołudniowej kawy, zjadłam porcje pysznych lodów pistacjowychPolecam!

Avy
To jeśli chodzi o wybór LO to miałam taką sytuację, że bardzo chciałam pójść do pewnego liceum. I jak przyszły wyniki rekrutacji to okazało się, że się pomylili i wpisali mnie do niej tej klasy (zapisali mnie do klasy, do której w ogóle nie składałam dokumentów). Więc było mi mega przykro, ale powiedziałam w domu, że trudno, widocznie tak miało być i pójdę do liceum, które było moim drugim wyborem. Zadzwoniłam z takimi wiadomościami do mojej mamy, która wtedy była w pracy. Mama się wkurzyła, że od roku nawijam o tej szkole a teraz tak łatwo chcę się poddać, zwolniła się tego dnia z pracy i pojechała ze mną do tego LO, wszystko wyjaśniłyśmy i naprawili pomyłkę wpisując mnie na wymarzony mat-fizJa pamiętam, że wybór liceum to była moja pierwsza dorosła decyzja. Postawiłam się rodzicom, bo chcieli, abym szła w dzielnicy w której mieszkaliśmy, ale ja nie chciałam. Awantury były straszne. Mama machnęłam w końcu ręką. Sama podjęłam decyzje o trzech LO, gdzie zarejestrowałam się online i zawiozłam dokumenty. A w wybranym liceum poznałam męża, którego moja mama uwielbia - więc po latach zwróciła mi honor ;D
reklama
aurii_orelii
A wydruk z lidla się liczy? w sensie czy da się wydrukować ten paragon z apki lidla? bo ja kupuje non stopHalo fitnesiary! Czy nie ma któraś paragonu sprzed 2 lipca z zakupem LODOW KAKTUS? PLACE GOTWKE![]()