reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
@kami1094 (edit bo uciekło mi oznaczenie)
Ty to już wg jesteś hardcore - wiem ,że sama cierpisz, czasem w ciszy a czasem spaliłabyś cały świat - a jednak widzisz w innych też to cierpienie, pragnienia spełnione i te odległe i motywujesz 🫂

Ja wiem,że może bez sensu się tłumaczę, wałkuje - może zostałam zrozumiana ,może to wyjaśniło moje loty - a może nie 🤷🏼‍♀️ ale serio nie mam nikomu nic za złe.

Też nie chciałam pokazać ile to wycierpiałam bo wiem ,że wiele osób tutaj też straciło bliskich, znajomych - albo ciążę nawet tą wczesną, dziecko w połowie ciąży,przy porodzie - albo nigdy nie było im dane zobaczyć dwóch kresek lub cierpią jeszcze z innych powodów.

Ja doświadczyłam porodu, doświadczyłam kp,pierwszego słowa,pierwszego kroku. Też płakałam samotnie w nocy nie raz ,bo sobie nie radziłam z różnych przyczyn.

Każda z Nas wypłakała morze łez ale wiem, że są takie kobiety,które do wszystkiego mają zwyczajnie dystans, nie przejmują się za bardzo bo po prostu nie potrafią inaczej. Każdy ma swój bagaż i to ,co ich ukształtowało,że są tacy a nie inni.

Ja od szwagierki usłyszałam ,że ona "nie chciałaby mieć dziecka z in vitro" jakby je jak ulotki rozdawano.
Albo od ciotki ,że byłam w ciąży na Giewoncie,gdzie miałam dopiero płodne także ludzie są naprawdę różni i po prostu beztroscy w swojej wiedzy i niewiedzy 🤷🏼‍♀️

Także Laski moje - chyba powinnyśmy wystawić 🍑 na 🩴i żyć - po prostu żyć :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ❤

Podaję kawusię ☕

U mnie już poćwiczone, mini spacer odhaczony, połowa kroczków zrobiona ✅
Uznałam, że się biorę za siebie na poważnie, z ćwiczeniami i z dietą bez słodyczy bo nawet jak wlicze w deficyt to kończy się na tym, że się ich nażrę i znacząco go przekraczam. Umiar jest mi obcy więc rezygnuję z nich całkiem 🤣

Mam nadzieję, że humory macie lepsze a jak nie to wysyłam przytulasa dla każdej która potrzebuje 🫂

Jednego syna, 9 lat.
Z tego co wiem to 3 lata po ślubie go mieli, 3 tyg miesiączka jej się spóźniała zanim test ciążowy zrobiła. Nie robili żadnych badań w czasie starań , nie wiem czy wg uprawiali regularnie seks - ja nikomu nie zerkam w pościel ale tam seks od lat nie istnieje 🫣 synek to cycek mamusi bez skazy a pozostałe dzieci dla niej są zawsze "jakieś"

reklama
Do góry