Karolinalina
Fanka BB :)
Super wiadomośćDzien dobry️
Melduję, że z Mezem się ostatecznie pogodziliśmy i wybaczył mi moje żale wylane na Niego![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Super wiadomośćDzien dobry️
Melduję, że z Mezem się ostatecznie pogodziliśmy i wybaczył mi moje żale wylane na Niego![]()
Ale teraz wychodzi Ci od razu kreska? Który to dpo?Obawiam się że mi siadło na łeb. W pierwszych staraniach tak jak lekarz kazał czekałam z beta i testami tak jak trzeba.
A teraz wyjęłam z szafki rzucony w nerwach test (robiłam dziś inny i jest kreska). Po 4 dniach się nie liczy, dwa, wyszedł chyba jednak ovitrell. A ja już nie wiem nic. Tylko się w łeb palnąć z głupoty.
Uj wie, może po ilus godzinach i na tamtych wychodził pozytywny po ovitrellu tylko po godzinie wysłałam do kosza.
Haha, to koleżanki kot skakał na choinkę, trącał ozdoby. Myślałam, że tak wszystkie.![]()
Helena, Henryk, Fryderyk; tylko pisownia może inna żeby pasowała jakoś do lokalnej pisowni… ale te trzy![]()
Haha, to koleżanki kot skakał na choinkę, trącał ozdoby. Myślałam, że tak wszystkie.![]()
Helenato też mój top i chyba jedyne imię jakie brałam pod uwagę dla dziewczynki
![]()
10 po zastrzyku. Nie, wyszła dopiero jak wysechł. Ale taka na maxa czerwona krechaAle teraz wychodzi Ci od razu kreska? Który to dpo?
10 po zastrzyku. Nie, wyszła dopiero jak wysechł. Ale taka na maxa czerwona krechaale po 4 godzinach. Jak chciałam go wyrzucić z szafki do kosza.
Chociaż sobie te kreski fałszywe pooglądam .....
Ohhhh cudownie! Wyślij mi trochę córkowych fluidówMoja córka to Helena![]()