Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziewczyny daje znać że u mnie biochemiczna. Tak myślałam po niskiej wartości na dany dzień po transferze.
Ale oczywiście nadzieje jeszcze miałam
Przepraszam że nie dawałam znać ale sama nie wiedziałam jak to się rozwinie
Ps. U nas koło Krakowa bielutko![]()
W 5dpt beta ujemna w 7dpt 5,07 w 9dpt 10,17 a w 11 dpt 14,07.ale to jak wyglądała ta beta? Wzrosła w końcu?
Przykro mi![]()
W Toruniu tylko mróz, biało od szronu a śniegu ni maDziewczyny ja nie wiem gdzie Wy mieszkacie, przecież wszędzie jest śniegu kupau nas już pod kolano, ino z lopatą latam .
Miałam nie testować już, ale idę se siknąć na ostatni test jaki mam. Nadzieja umiera ostatnia. Dziś 33 DC przy cyklach 33/40 dni ostatnio. Trzymcie kciuki