reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Oby @ szybko przyszła :(

Załączniki

• Screenshot_20251122_163418_Chrome.jpg
    Screenshot_20251122_163418_Chrome.jpg
    149,9 KB · Wyświetleń: 67
Ja chciałam by mógł.gin wypisał mi progesteron besins po owulacji. A on że nie ma potrzeby. Żebyś duphaston brała. Ja mu mówię że besins dostawałam w klinice a on, że to jest właśnie klinik praktyka. Bo on jest drogi. A jak ma być dobrze to bedzie z duphastonem że nie ma potrzeby żebym kupowała tak drogi progesteron. Ja do niego mówię że nie ma znaczenia dla mnie cena a on dalej ze odradza 🙈
Moj na początku tez mowil że duphaston wystarczy ,ale po potwierdzonej owulacji.
Wynik 6.50 to jest za mało i dał dopochwowy i teraz jest ok

Do góry