reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Wiem że nie pozytyw, ale mógł być wczoraj lub może dopiero będzie dziś/jutro. Właśnie już od kilku dni nie robiłam, bo one sobie wychodziły jak chciały. Tak miałam 19/20 listopada i się cieszyłam, że ładnie ciemnieje a później znów blade, więc już mi się odechciało je robić. Owulacji na pewno jeszcze nie było, przynajmniej nie do wczorajszego poranka xD Bo z porannego badania wyszedł mi prożek 0,19
Spróbuję się umówić na przyszły tydzień do gina, jak się okaże, że owulki nie było to chociaż od razu da duphaston
To sikaj no na nie teraz ze 3 razy dziennie, bedziemy widzialy czy ciemnieje, czy co to sie z tym bedzie dzialo :D poleci tu analiza, a Ty tylko dawaj material :D
O matko! Ten kompot to mój koszmar z dzieciństwa. Moja mama robiła nam ananasowy i to kojarzy mi się ze świętami 😉
No taki pyszny i koszmar? :D 😂 ananasowego niegdy nie pilam!
Ja jeszcze nie miałam przyjemności pić.
W mojej rodzinie ani męża tego nie praktykowali a widziałam takie mieszanki owoców i goździków - może spróbuję w tym roku przełamać barierę:)
Jak to w ogole? 😳 ja to najbardziej lubie taki mocno wedzony, ale to juz trzeba lubic :D
Heloł, doczekałam się i będę mogła z Wami w końcu w grudniu posikać na patyki 😁 za tydzień w piątek mamy transfer 🙈
Dostałam chyba wszystkie możliwe formy leków, tabletki, globulki, zastrzyki, a nawet plastry 🤣 i pyk prawie 600 zł zostało w aptece 🤦 ale jestem najszczęśliwsza na świecie, że to już zaraz 🥰
P.S. też nienawidzę kompotu z suszu, jak miałam z 5 lat to się u ciotki na świętach napiłam myśląc, że to zwykły kompocik, a to było chyba najgorsze co w życiu piłam 🙈🙈
Ale cudowna wiadomosc, no to bedziemy odliczac! 😍
Mam wyniki wymazów, wszystko czysto. Niby dobrze, no ale o co chodzi z tymi poronieniami 😭
A lekarz ma jakis pomysl, czy poki co wymaz?

reklama
Heloł, doczekałam się i będę mogła z Wami w końcu w grudniu posikać na patyki 😁 za tydzień w piątek mamy transfer 🙈
Dostałam chyba wszystkie możliwe formy leków, tabletki, globulki, zastrzyki, a nawet plastry 🤣 i pyk prawie 600 zł zostało w aptece 🤦 ale jestem najszczęśliwsza na świecie, że to już zaraz 🥰
P.S. też nienawidzę kompotu z suszu, jak miałam z 5 lat to się u ciotki na świętach napiłam myśląc, że to zwykły kompocik, a to było chyba najgorsze co w życiu piłam 🙈🙈

Ależ Ci zazdroszczę, że to już zaraz 🥹
I Ty i ja mamy po 5 zarodków więc mam nadzieję, że któryś z nich będzie dla nas tym szczęśliwym 🥹🤞🏻

Mam wyniki wymazów, wszystko czysto. Niby dobrze, no ale o co chodzi z tymi poronieniami 😭

Diagnostyka jest bardzo szeroka 😊
Macie w planach coś jeszcze badać?

Ale cudownie! Cieszę się razem z Tobą ❤️ w kupie siła! 🤣💩

I Ty i ja mamy po 5 zarodków więc mam nadzieję, że któryś z nich będzie dla nas tym szczęśliwym 🥹🤞🏻

Doczekasz się w końcu i Ty, zleci szybko, już za chwilę święta, nowy rok i już będzie Twój czas 🥰
Też mam taką nadzieję, że wśród tych 5 czeka na nas obie to upragnione szczęście 🥹

To sikaj no na nie teraz ze 3 razy dziennie, bedziemy widzialy czy ciemnieje, czy co to sie z tym bedzie dzialo :D poleci tu analiza, a Ty tylko dawaj material :D

No taki pyszny i koszmar? :D 😂 ananasowego niegdy nie pilam!

Jak to w ogole? 😳 ja to najbardziej lubie taki mocno wedzony, ale to juz trzeba lubic :D

Ale cudowna wiadomosc, no to bedziemy odliczac! 😍

A lekarz ma jakis pomysl, czy poki co wymaz?
Spróbuję siknąć jeszcze po południu, ale muszę się powstrzymać od picia.

Parę rzeczy już badaliśmy. Teraz na świeżo robiliśmy kariotypy i obawiam się, że to tutaj coś wyjdzie...
W lutym jeszcze ta histeroskopia i drożność jajowodów.
Nie wiem co jeszcze warto teraz zbadać, bo jednak jedno dziecko mamy, przed nim w ciążę zachodziłam od razu, więc nie wiem, czy wchodzenie szerzej w immunologię ma w tym momencie sens

Super, będziemy mocno trzymać kciuki 🤞

Spróbuję siknąć jeszcze po południu, ale muszę się powstrzymać od picia.

Parę rzeczy już badaliśmy. Teraz na świeżo robiliśmy kariotypy i obawiam się, że to tutaj coś wyjdzie...
W lutym jeszcze ta histeroskopia i drożność jajowodów.
Nie wiem co jeszcze warto teraz zbadać, bo jednak jedno dziecko mamy, przed nim w ciążę zachodziłam od razu, więc nie wiem, czy wchodzenie szerzej w immunologię ma w tym momencie sens

Fajnie, że zrobiliście kariotypy. Histeroskopia i drożność też jest bardzo dobrym krokiem 😊

Witam przed pracą z ☕
Takie info dziś dostałam 😆

Załączniki

• IMG_5987.jpeg
    IMG_5987.jpeg
    27,4 KB · Wyświetleń: 22
Super wiadomość💝

reklama
Do góry