Kaalaa
Fanka BB :)
To sikaj no na nie teraz ze 3 razy dziennie, bedziemy widzialy czy ciemnieje, czy co to sie z tym bedzie dzialoWiem że nie pozytyw, ale mógł być wczoraj lub może dopiero będzie dziś/jutro. Właśnie już od kilku dni nie robiłam, bo one sobie wychodziły jak chciały. Tak miałam 19/20 listopada i się cieszyłam, że ładnie ciemnieje a później znów blade, więc już mi się odechciało je robić. Owulacji na pewno jeszcze nie było, przynajmniej nie do wczorajszego poranka xD Bo z porannego badania wyszedł mi prożek 0,19
Spróbuję się umówić na przyszły tydzień do gina, jak się okaże, że owulki nie było to chociaż od razu da duphaston
No taki pyszny i koszmar?O matko! Ten kompot to mój koszmar z dzieciństwa. Moja mama robiła nam ananasowy i to kojarzy mi się ze świętami![]()
Jak to w ogole?Ja jeszcze nie miałam przyjemności pić.
W mojej rodzinie ani męża tego nie praktykowali a widziałam takie mieszanki owoców i goździków - może spróbuję w tym roku przełamać barierę![]()
Ale cudowna wiadomosc, no to bedziemy odliczac!Heloł, doczekałam się i będę mogła z Wami w końcu w grudniu posikać na patykiza tydzień w piątek mamy transfer
Dostałam chyba wszystkie możliwe formy leków, tabletki, globulki, zastrzyki, a nawet plastryi pyk prawie 600 zł zostało w aptece
ale jestem najszczęśliwsza na świecie, że to już zaraz
P.S. też nienawidzę kompotu z suszu, jak miałam z 5 lat to się u ciotki na świętach napiłam myśląc, że to zwykły kompocik, a to było chyba najgorsze co w życiu piłam![]()
A lekarz ma jakis pomysl, czy poki co wymaz?Mam wyniki wymazów, wszystko czysto. Niby dobrze, no ale o co chodzi z tymi poronieniami![]()