Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Objawy mam. Skurcze brzucha.Dzień dobry, wstajemy i lecimy z tym tygodniempozdro z siłki, zaczynam trzeci tydzień regularnych treningów.
@KiedyPytam nie chce rozbudzać nadziei, ale jak sie tak przyjrzę to coś cieniowanego widać. A jak sie czujesz, jakieś objawy sugerujace jedna lub drufa opcję? No i powtórz jutro słońce test jeszcze.
Zobacz załącznik 1726498
Objawy mam. Skurcze brzucha.
Wrzucam wam przybliżenie testu, bo ja nie wiem gdzie Wy widzicie cienie![]()
Nie masz gzie dzisiaj podskoczyc? A za 2 dni przyrost?Cienie cieni.. Dałabym wszystko żeby się cieszyć, a nie bać.. wszystko przes stratę pół roku temuAle cień cienia nadziei mam na pozytywny rozwój tej historii. Jutro idę na betę i progesteron
Zobacz załącznik 1726503
Zrobię wtorek i czwartek, a w piątek najprawdopodobniej do ginekologa po progesteron - poprzednie dwie ciąże miałam problem z utrzymaniem właśnie przez niedobór progesteronu także chcę mu możliwie najaktualniejszy wynik dać w piątek, bo podejrzewam, że na USG to nie ma szans na nic jeszcze w tym tygodniu.Nie masz gzie dzisiaj podskoczyc? A za 2 dni przyrost?
O którym mówisz?Bo to jest tak, ze moze cos byc albo kreska, ktorej oczekujemy albo testowa przebija, ale no pusto nie ma![]()