reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Dzień dobry,
obudziłam się dziś z płaczem, mam humor do dupy a to wszystko przez sen…
Śniło mi sie, że jestem w ciąży, wszystko super itp, aż nagle zaczęłam krwawić, co się okazało że to poronienie…

Nie lubię takich snów…
Jestem dzisiaj przez to poddenerwowana, boli mnie brzuch na dole i nie mam żadnych testów ciążowych w domu a testuję wg zapisów za 4 dni. Dzisiaj jest 8 dpo i korci siknąć… ale się boję. Już mam trochę obawy itp. jak po poronieniu 2 lata temu…

Mam nadzieję, że reszta dnia jakoś zmienię szybko i będzie już jutro

@niecierpliwamatka bardzo dobrze rozumiem, przez co przechodzicie. Też przerabialiśmy długo w sobie że jednak u faceta też może coś nie grać. W naszej najbliższej rodzinie w tym roku pojawiło się dzieciątko więc na bieżąco jesteśmy z pytaniami i komentarzami z cyklu Teraz wasza kolej🤬 w naszej rodzinie nikt nie wie że się leczymy i przez co przechodzimy więc totalnie nikt nie zważa na to co mówi.

O jak ja bym chciała w końcu móc oznajmić że i my będziemy rodzicami🫠

@niecierpliwamatka bardzo dobrze rozumiem, przez co przechodzicie. Też przerabialiśmy długo w sobie że jednak u faceta też może coś nie grać. W naszej najbliższej rodzinie w tym roku pojawiło się dzieciątko więc na bieżąco jesteśmy z pytaniami i komentarzami z cyklu Teraz wasza kolej🤬 w naszej rodzinie nikt nie wie że się leczymy i przez co przechodzimy więc totalnie nikt nie zważa na to co mówi.

To jest właśnie koszmar,gdy w rodzinie nie ma się wsparcia ,zrozumienia.
Dla nich seks bez zabezpieczenia= ciąża - to przecież PROSTE 🙄
Ja się też takich rzeczy nasłuchałam,że książkę można napisać 🤬
Przytulam 🫂

Tak będzie, zobaczysz. Jeszcze trochę i napewno Wam się uda. W końcu przed nami święta a to czas cudow, a w Nowym Roku mamy nowe szanse. Wiem, że kiedyś i na Ciebie, i na mnie przyjdzie pora. Na każdą z nasz tylko to czekanie jest tak cholernie trudne. My już w trasie, jeszcze kilka godzin przed nami a ja już czuję się zestresowana... No aż coz, zjemy obiad, podjedziemy na cmentarz, jakaś kolacja i modlitwa żeby nikt nie zaczął głupiego tematu.

To jest właśnie koszmar,gdy w rodzinie nie ma się wsparcia ,zrozumienia.
Dla nich seks bez zabezpieczenia= ciąża - to przecież PROSTE 🙄
Ja się też takich rzeczy nasłuchałam,że książkę można napisać 🤬
Przytulam 🫂
Zle.... No co Ty? Seks i brak stresu! Bo to trzeba wyluzować! Seks bez zabezpieczenia i czystą głową... Nie wiesz? Kur. Złote rady ciotek Grazynek.

reklama
@theclassyissue @ratatuj @kin28 @Bandytka_hej jak tam Wasza aktualizacja?

Lece po liscie z 1 strony, smutno, ze tycy serduszek nie ma :( no jak!
Heja, ja testowanie przesuwam na jutro - nie mam testów dziś 🧐 pojadę po pracy i kupię dwa - może już dziś jeden zrobię, ale generalnie nastawiam się na jutro rano. Chociaż czy aż taka różnica jest czy wieczorem się robi test czy rano? Sama nie wiem

Do góry