Hermeneg
Fanka BB :)
Jaka branża?
Też szukam pracy ale bardzo ciężko
Wszystko Wam powiem jak mnie przyjmą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jaka branża?
Też szukam pracy ale bardzo ciężko
Powodzenia dla CiebieWszystko Wam powiem jak mnie przyjmą![]()
Hej Hej! Ja dopiero odgrzebuje się z wiadomości. Od piątku do poniedziałku jestem słabo dostępna. mój mąż krzyczy jak widzi tą grupę.. U mnie peak był w nocy z 13/14. W piątek jak i cały weekend na wszelki wypadek podziałaliśmy z mężem@RóżowaAura co u Ciebie?![]()
Bardzo dobra wiadomość ! Trzymam kciuki !Laski, byłam wczoraj na olx, znalazłam fajne ogłoszenie o pracę, oczywiście odpowiedziałam w myśl zasady, że pewnie i tak nie zadzwonią i... właśnie zadzwoniła do mnie kobietka i zaprosiła na rozmowę w środę
Szokłam![]()
Powodzenia dla Ciebie![]()
mam dopiero morfologię, TSH, żelazo.. biorę euthyrox i g*wno daje.... 2,9 a ostatnio było 2,2 ..
Znowu marudzę wiem...
Eee rewelacja, oby rozmowa była owocnaLaski, byłam wczoraj na olx, znalazłam fajne ogłoszenie o pracę, oczywiście odpowiedziałam w myśl zasady, że pewnie i tak nie zadzwonią i... właśnie zadzwoniła do mnie kobietka i zaprosiła na rozmowę w środę
Szokłam![]()
Tej cierpliwości zawsze brakuje po owulacjiHej Hej! Ja dopiero odgrzebuje się z wiadomości. Od piątku do poniedziałku jestem słabo dostępna. mój mąż krzyczy jak widzi tą grupę.. U mnie peak był w nocy z 13/14. W piątek jak i cały weekend na wszelki wypadek podziałaliśmy z mężemCzekam cierpliwie na testowanie nie wiem czy zgodnie z zapisem, może poczekam do czasu @. Nie chce się nastawiać to był mój pierwszy cykl po drożności jajowodów. Czas pokaże
![]()
kurka.. koniecznie zmiana dawki, umawiaj się szybko do Endo. I czekamy na progesteron jeszczemam dopiero morfologię, TSH, żelazo.. biorę euthyrox i g*wno daje.... 2,9 a ostatnio było 2,2 ..
Znowu marudzę wiem...
Rodzinny mi wypisze?W przerwie między marudzeniem umawiaj endo. Może faktycznie trzeba skorygować dawkęW każdym razie lekarz na pewno powie czy jest taka potrzeba czy nie
![]()
A tak jeszcze mnie tknelo zanim zniknę... Czy my sie nie znamy ze staraczek 2019? Bo nick mi sie wydaje znajomy![]()