reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Hejo, ja się dopiero witam, my dziś w trasie do lekarza. Niesamowita podróż, jechaliśmy było szaro buro i nagle wjechaliśmy w padający śnieg, dookoła pola, lasy białe wszystko, normalnie jakbyśmy pstryknęli palcami i znaleźli się w innym świecie, teleportacja normalnie 😍
A u lekarza no to dostałam 3 zastrzyki i za tydzień kolejna wizyta, już jestem właśnie po pierwszym zastrzyku 🙈
A my dziś nie świąteczne zakupy tylko chodziliśmy za prezentem dla noworodka, jak zobaczyłam te wszystkie mini ubranka, zabaweczki, buciki to ledwo powstrzymałam płacz bo nie wiem czy kiedykolwiek będzie mi dane wejść na taki dział dla swojego maleństwa 😓

reklama
Hejo.
Czytałam Was w ciągu dnia ale też ten czas spędziłam w gabinecie. Dzisiaj trochę gorzej bo były mamy 38+ u mnie i jak weszła trzecia w tym wieku to już miałam dosyć, jakiś żart dosłownie 🫣

Ja jestem team wiosna, lato więc ta pogoda mi nie odpowiada 😤 a jak pomyślę, że zaraz będzie u mnie śnieg to mi słabo 😅😅

Od wczoraj jest mi tak zimno, w domu 25st a ja się trzęsę w bluzie, w nocy spałam pod dwoma kołdrami haha.. 🤭

Daj znać jak wyniki !
Ile czasu już łyka profertil? To z zalecenia lekarza?
Bo zastanawiam się właśnie czy łączyć suple które są w składzie bo część mam w domu, czy kupić po prostu profertil
Ja jak oglądam składy tych supli gotowych to jednak jestem team osobno :) najspokojniej mogę modyfikować dawki do takich, które mają potwierdzone działanie badaniami. Np w naszym przypadku był problem z ruchem postępowym - do włączenia L-karnityna minimum 2000 mg dziennie i L-arginina. Żaden z suplementów na rynku nie ma takiej dawki do osiągnięcia nawet w 4 tabletkach dziennie 🙈
W trochę ponad 2 miesiące poprawiliśmy wyniki znacząco, ruch z 8% postępowego wzrósł do 42%, morfologia z 4% do 9%. Do tego doszło rzucenie e fajki i spacerki 😊

Mam pytanie do tych z Was które czują owulację, czy czujecie co miesiąc tak samo czy w zależności od strony z której owulka się odbywa różnie? Ja zauważyłam że z lewej zawsze czuje mocno, tak naprawdę intensywnie i długo ten ból owulacyjny. Za to z prawej ledwo ledwo, ciekawe czym to jest spowodowane 🤔

reklama
Do góry