Witajcie wiem co to znaczy oczekiwać ja jakies 3 lata temu dostałam wyrok że nigdy nie będe miała dzieci,cos koszmarnego
Miałam kuracje wielo miesieczną,kosztowną i niezbyt miłą....podejrzewam że wiecie co duże dawki chormonów mogą zrobić z organizmem.
Gdy zkończyłam kuracje pani doktór ze spokojem oświadczyła mi że jak zajde w ciąże to będzie cud.
Więc załamana spłukana troche z kasy(bo pani doktór się ceniła) wyrzuciłam ten temat z siebie.
Potem pojawiła sie moja druga połowa która wymrzyła sobie dzidziusia i o zgrozo wymysliła sobie że moge miec dzieci od tak ( moje kochanie powiedziało że poprostu czuje).
Z jego entuzjazmem i moim strachem (bo chciałam wierzyć w to co Przemek) zaczeliśmy się starać....no i nic,więc kolejne moje załamanie że wyrok był prawdziwy. Ale i tak co miesiąc jak tylko okres spózniał mi sie jeden dzień robiliśmy test

.
W pewnym momencie przestaliśmy się na tym skupiać i prubować z uporem nawet o tym przez chwile zapomnieliśmy... I wiecie co jestem w15 tyg. zdrowej ciąży ;D Wtedy gdy miałam już iść na kolejne badania chormonalne potwierdzające wyrok z przed kilku lat
Wydaje mi się że wszystko jest w głowie i czasami miesiące lub lata starań o niczym nie świadczą . No i jak się jezcze okazuje wyroki drogich i podobno b.dobrych lekarzy robią tylko krzywde. Więc dziewczyny głowy do góry
powodzenia jak widzicie nawet cuda się zdarzają :laugh: