Hermeneg
Fanka BB :)
Jakoś już nie wierzę że mi się znów uda![]()
Też tak mam dzisiaj. Ściskam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jakoś już nie wierzę że mi się znów uda![]()
Mój uważa że mam za cienkie endometrium, przy ocenie cyklu miałam wizyty sprawdzające owulację i zaraz po owulacji i tam mu się nie podobało endometrium. Takze zapisał to biorę. W pierwszej ciąży też brałam.powiecie mi proszę jak to wyszło że wam lekarz progesteron zapisał? Sam wam mówił żebyście się zbadały czy wam to zlecił czy wy przyszłyście z wynikami? Bo mnie dziwi że mój mi nic nie mów o tym
Ja dzisiaj mam taki dół że zaczęłam się zastanawiać czy inne kobiety naprawdę mają tak że wierzą i mają nadzieję? Bo ja miałam takie pięć dni dobre i pozytywne ale teraz dół koniec rozpacz i wiem że nic nie będzie i nie jest mi to dane.Też tak mam dzisiaj. Ściskam![]()
To trzymam kciuki! Oby było dobrzeTo już któraś tam wizyta ale tym razem zmieniałam klinikę i z dwóch polecanych wybrałam obie. Pójdę na dwie wizyty, i wybiorę ta która będzie miała lepszy pomysł, ok. Nie lepszy bo się na tym nie znam ale lepiej wyglądający. Okazuje się, że plemników mamy coraz mniej z miesiąca na miesiąc. A moja historia nie pomaga, kiedyś opisywałam, że też mam problem przez boreliozę. Tak czy inaczej musimy pobierać plemniki zaraz, za chwilę i chyba zamrozimy, bo nie wiem sama czy będą potrzebne czy nie, ale lepiej mieć.
Ja też tam często mam poJa dzisiaj mam taki dół że zaczęłam się zastanawiać czy inne kobiety naprawdę mają tak że wierzą i mają nadzieję? Bo ja miałam takie pięć dni dobre i pozytywne ale teraz dół koniec rozpacz i wiem że nic nie będzie i nie jest mi to dane.
U mnie dożyliśmy 1DPO i już zjazdJa też tam często mam pojestem pełna nadziei, że teraz napewno się uda. Euforia trwa tak do 5-6dpo. A później znów smutek i już wiem, że nic z tego
Rozumiem CięU mnie dożyliśmy 1DPO i już zjazd. Jeszcze wczoraj przedwczoraj pisałam że no jestem jakoś dziwnie pozytywnie nastawiona. A teraz już koniec. Koniec. Nie mam nawet siły udawać że mam nadzieję.
U mnie też… no mi się czas tak dłuży mam takie poczucie że nie żyje prawdziwym życiem tylko życie ucieka mi na czekaniu. Czekam czekam czekam i czekam. I nie wiadomo na co czekam. Oglądam serial wciągam się a za kwadrans łapie się na tym że nie słucham kompletnie bo odpływam myślami.Rozumiem Cię![]()
Ten czas okropnie sie dluzy, zawsze próbuje czymś się zająć, ale jak? Chciałabym dać tak na luz jak niektóre babki, że spóźnia im sięi dopiero robią test
Mi się nawet nie chce opóźnić, zawsze małpa przychodzi w terminie albo i dzień przed![]()
Dokładnie. Co bym nie robiła to ciągle myślę, a to się doszukuje i tak w koło… Mój mąż mówi że z taką głową zablokowana to się nie uda, że on też myśli, ale żeby trochę wyluzować. Ale jak?!U mnie też… no mi się czas tak dłuży mam takie poczucie że nie żyje prawdziwym życiem tylko życie ucieka mi na czekaniu. Czekam czekam czekam i czekam. I nie wiadomo na co czekam. Oglądam serial wciągam się a za kwadrans łapie się na tym że nie słucham kompletnie bo odpływam myślami.
Haha a mojego męża to nawet lekarz lekko zrypal, bo mój mąż na ostatniej wizycie to wyciągnął. A lekarz na toDokładnie. Co bym nie robiła to ciągle myślę, a to się doszukuje i tak w koło… Mój mąż mówi że z taką głową zablokowana to się nie uda, że on też myśli, ale żeby trochę wyluzować. Ale jak?!![]()