reklama
Małgosiagosiak
Fanka BB :)
A chyba z 14 dni po owu, bo jakoś bałam się wyniku, a już miałam ewidentne objawy.A ile dpo testowałaś w pierwszej ciąży?
Według Dżepetta najrozsądniej testować od 12 dpo wzwyż![]()

Hermeneg
Dobrego dnia️ ja właśnie jadę zbadać tsh i ft4 po miesiącu brania euthyroxu
do tego progesteron, ale jestem 5-6 dpo więc ciekawa jestem jaki będzie wynik
![]()
Kciuki

Tak badałam, wszystko mam w normie tylko ferrytyna była na niska i biorę feroplex i żelazo w tabletkachNieprawda, że zawsze będą skakać. Ja mam dobrze dobrany lek i mam tsh koło 1 obecnie. Badałaś sobie może poziomy witamin (d3, ferrytyna, b12, dodatkowo można selen i cynk)? U mnie wyszły duże niedobory. Jak to uzupełniłam to wyniki same z siebie bardzo się poprawiły. Długo w ogóle nie brałam leku. I jeszcze koniecznie zbadaj glukozę i insulinę jeśli nie miałaś.
Ja też zrezygnowałam z cukrów, alkoholu nie piję. Odkąd się dowiedziałam zmieniłam całkowicie swoje żywienie. Ja też przed dowiedzeniem się o hashimoto, bardzo słabo się czułam, chodziłam przybita i bardzo rozdrażniona, czasami już sama ze sobą nie mogłam wytrzymaćHej fajnie że jesteś
U mnie szwagierka się długo leczyła na hashimoto a mówiła że największą poprawę ma od kiedy pilnuje diety. Ona na bardzo długo całkowicie odstawiła cukier i alkohol i była na keto chyba po roku zaczęła sobie pozwalać trochę na grzeszki ale nadal ogranicza prawie do minimum cukier i alkohol mówi że ma najlepsze wyniki dzięki temu i samopoczucie.
Podobno dieta dużo daje przy wielu schorzeniach![]()

Teraz widzę poprawę jeśli chodzi o samopoczucie, mam więcej energii, nie drzemam też w ciągu dnia tak jak wcześniej. Może to też głowa swoje robi

Kaalaa
A macie mozliwosc wyjechac na weekend? Pobyc ze soba, bez spiny, bez staran, oczyscic glowe? Albo jakis wspolny wieczor, randka, film, zeby totalnie nie analizowac wtedy nic lekarzowegoU nas dół po wczorajszych wynikach. Ja jestem załamana, mój chodzi jak cień. Niby ustaliliśmy że sex w dniach płodnych co dwa dni ale czuję, że to nic nie da. Mój chyba myśli tak samo. A ja naprawdę nie mam ochoty narazie myśleć o lekarzach... Przeraża mnie to jeżdżenie. Najbliższa klinika 70km...
Dziewczyny potrzebuję porady, zawsze analizowałam to sama lub z chatem 
Mój peak pojawił się 6.10 około 22:30 (testy facelle), nastepnego dnia rano (7.10) uśmiechnięta buźka na clearblue.
Seks był rano 6.10- bo tylko wtedy mieliśmy możliwość
7.10 około 19:00 zaczął mnie strasznie boleć lewy jajnik, musiałam przyłożyć termofor bo nie dało rady wytrzymać. Wszystkie aplikacje pokazywały owu na 8.10. Śluz był 5.10 i 6.10 i do połowy dnia 7.10. Czy waszym zdaniem owu wystąpiła właśnie tego 7 przy tym bólu jajnika? 

Mój peak pojawił się 6.10 około 22:30 (testy facelle), nastepnego dnia rano (7.10) uśmiechnięta buźka na clearblue.
Seks był rano 6.10- bo tylko wtedy mieliśmy możliwość

niecierpliwamatka
Mąż chce ale ja nie chcę nigdzie wyjeżdżać. Najlepiej odpoczywam w domu. Nie ma chęci pakowania się z szukania opieki dla córki, zwierząt. Nie mam siły na takie rzeczy. Cały tydzień pracuje chciałabym pobyć najlepiej sama.A macie mozliwosc wyjechac na weekend? Pobyc ze soba, bez spiny, bez staran, oczyscic glowe? Albo jakis wspolny wieczor, randka, film, zeby totalnie nie analizowac wtedy nic lekarzowegonaladujecie troche baterie i przeanalizujecie raz jeszcze, ale z troche bardziej trzezwa glowa, emocje tez spadna..
kami1094
Jest spora szansa, że dobrze czułaś, ale ja zawsze powtarzam, że 100% pewności da jedynie USG.Dziewczyny potrzebuję porady, zawsze analizowałam to sama lub z chatem
Seks był rano 6.10- bo tylko wtedy mieliśmy możliwość7.10 około 19:00 zaczął mnie strasznie boleć lewy jajnik, musiałam przyłożyć termofor bo nie dało rady wytrzymać. Wszystkie aplikacje pokazywały owu na 8.10. Śluz był 5.10 i 6.10 i do połowy dnia 7.10. Czy waszym zdaniem owu wystąpiła właśnie tego 7 przy tym bólu jajnika?
![]()
Bóle można czuć przed/w trakcie/po lub wcale. Śluz to również indywidualna sprawa.
reklama
Paula. sz
Biało,okresu niema.Dzień dobry Paniom
@Paula. sz jak się czujesz? Powtarzałaś jeszcze test?
@Bandytka_hej nie skusiło Cię żeby zatestować dzień wcześniej?![]()