Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Trzymam kciukiJa właśnie chyba zatestuje tak jak powinnam 22.10 a nie wiem co mnie podkusiło![]()
Powtórzyłam, niestety białoTrzymam kciuki![]()
Róż widzę! Widzę róż!Mój test wygląda dzisiaj takubieram się i lecę na betę i zakupki - przydałoby się zjeść jakieś dobre śniadanko o 11
![]()
Hahah o to toCo to znaczy w poniedzialeknie ma takiego dnia tygodnia w sobote
![]()
właśnie weszłam żeby Wam napisać że jest opcja dopłaty 10zl za badanie żeby wynik był w ciągu 2-4h w diagnostyceDobra krew oddana, powiedzieli mi że dzisiaj, najpóźniej w poniedziałek będą wyniki. No to niech już będą dzisiaj![]()
I kurczaczki - nie wiedziałam o tym. A wiadomo czy lab mają na miejscu czy odsyłają próbki swoim kurierem u Was? U mnie odsyłają,nie nadają ich na miejscuwłaśnie weszłam żeby Wam napisać że jest opcja dopłaty 10zl za badanie żeby wynik był w ciągu 2-4h w diagnostyce
za późno weszłam xd
o mi nic takiego nie powiedzieli, może to zależy od miejsca?właśnie weszłam żeby Wam napisać że jest opcja dopłaty 10zl za badanie żeby wynik był w ciągu 2-4h w diagnostyce
za późno weszłam xd