reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
mogę Cię zapytać czy masz zalecenie brania acardu już w drugiej fazie cyklu i w razie pozytywnego testu dalej?😘

Dziewczyny, dzisiaj bardzo ciężki dzien dla mnie.. Komuś udało sie mnie złamać. Siedzę i ryczę. Mój przyszedł mnie przytulać jak zobaczył ze placze. A placze rzadko. Prosze o przytulasy...
jeśli chcesz sie wygadać to jesteśmy 🫂 a jeśli nie to ściskamy i wysyłamy dużo dobrej energii i spokoju 😘
Cześć Dziewczyny ❤️

Od rana miałam migrenę, dopiero niedawno mi przeszło po Ibupromie Rapidzie który kupił mi mąż 🥹

Dorwałam w Intermarche Cynamonki i Pistacjanki od Dr. Oetkera i jak obejrzę odcinek albo dwa serialu to będę robić cynamonki 😍

Zobacz załącznik 1724874
biedna :( mam nadzieję, że już nie wróci do Ciebie migrena. daj znać czy dobre te cynamonki, bo ochotę mam nieziemską, ale robić od zera mi się nie chce!😆

mogę Cię zapytać czy masz zalecenie brania acardu już w drugiej fazie cyklu i w razie pozytywnego testu dalej?😘

jeśli chcesz sie wygadać to jesteśmy 🫂 a jeśli nie to ściskamy i wysyłamy dużo dobrej energii i spokoju 😘

biedna :( mam nadzieję, że już nie wróci do Ciebie migrena. daj znać czy dobre te cynamonki, bo ochotę mam nieziemską, ale robić od zera mi się nie chce!😆
Teraz nie mialam takiego zalecenia, bo o dziwo jak w czerwcu robiłam kontrolne badania krwi (aptt i inr) to aptt mialam nawet ponad normę. Nie wiem czy po przetaczaniu krwi po pierwszym porodzie mogło mi sie cos zmienić, czy jak (choc nie wydaje mi sie, moze po prostu akurat teraz tak wyszlo), ale w każdym razie na teraz nie mialam zalecanego przy staraniach, choć dla własnego spokoju zaczęłam brać sobie co drugi dzien, a w razie pozytywnego testu zacznę brac codziennie i wtedy mam mieć tez od razu wdrożoną heparynę. Tak czy inaczej w pierwszej donoszonej ciąży brałam acard od starań do prawie końca ciąży :)

Nie chce za duzo pisac bo ktos z pracy moglby zobaczyć. Absurd który dostalam i przez który się poplakalam to praca

Dziewczyny, dzisiaj bardzo ciężki dzien dla mnie.. Komuś udało sie mnie złamać. Siedzę i ryczę. Mój przyszedł mnie przytulać jak zobaczył ze placze. A placze rzadko. Prosze o przytulasy...
Przytulam! Pamietaj, ze nikt, absolutnie nikt nie zasluzyl sobie na to, zeby powodowac u Ciebie lzy! A tym bardziej jesli chodzi o prace! Trzymaj sie, poprzytulaj sie i jutro wstan z usmiechem ♥️

reklama
Do góry