kami1094
Fanka BB :)
NIEWIELE. Poza tym mentalnie mam jakieś kurła 85Jestem starsza od Ciebie więc![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
NIEWIELE. Poza tym mentalnie mam jakieś kurła 85Jestem starsza od Ciebie więc![]()
Miałas to w narkozie?!
Co by to mialo dac? On nie podejrzewa nic złego. Tylko że sprawdzić.
Ile testów dziennie robiłaś?U mnie cykl bezowulacyjny się kłania. Nie wyłapałam pikua śluz był jak marzenie (wiem ,że to o niczym nie świadczy) a tu zonk. W sumie to i tak seksu w domniemaną owulke nie było bo mój po pracy do 23 remontował pokój ,wykąpał się i padł nieprzytomny totalnie także w listopadzie mam nadzieję mieć lepsze wieści po wizycie u gina. Mam nadzieję,że ta torbiel się wchłania
![]()
Mnie bolą od 17 rżPlecy też bolą ze starości. Mnie ostatnio bardzo często![]()
To kupuje, one nie oszukuja nie?Oj, uwierz że nie pomyliło!
Tylko na amazonie, ale warto, serio.
Działa dokładnie jak Allegro, także sama też dasz radę.To kupuje, one nie oszukuja nie?znaczy meza zaprzegne do roboty po pracy, bo amazona nie ogarniam
![]()
Mamooo weźIle testów dziennie robiłaś?
"Nie wyłapałam piku" nie równa się "cykl bezowulacyjny". Halo, tu ziemia![]()
I dobra decyzja, popróbuj sobie.Poki co kupilam pinki, ale strumieniowe, jakies 2 innej firmy dorzucilam do smarta no i termometr, niby zaczyna sie mierzyc po @ ale oczywiscie, ze zaczne juz w 1 dzien, bo paczka ma byc jutro![]()