matkaniewariatka
Fanka BB :)
cudownieTeraz wierzęoczywiście zamiast się cieszyć, człowiek pierwsze co pomyślał Boże żeby tylko było wszystko dobrze.
Dziękuję dziewczyny![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
cudownieTeraz wierzęoczywiście zamiast się cieszyć, człowiek pierwsze co pomyślał Boże żeby tylko było wszystko dobrze.
Dziękuję dziewczyny![]()
Gratuluję kochana i powodzenia w tych 9 miesiącachTeraz wierzęoczywiście zamiast się cieszyć w 100% człowiek pierwsze co pomyślał Boże żeby tylko było wszystko dobrze.
Dziękuję dziewczyny![]()
Też tak mamPiszecie o listopadowym wątku, a ja się zastanawiam jakim cudem październik minął... czas tak zapitala
Zacznę się powoli rozglądać za prezentami świątecznymi bo potem nie wyrobięW tym roku pierwszy raz robimy święta u nas, będzie hardcore.
Ja sobie ubzdurałam że dzisiaj piątek i teraz od rana chodzę smutna, bo jeszcze jutro jednak do pracy![]()
CudownieTeraz wierzęoczywiście zamiast się cieszyć w 100% człowiek pierwsze co pomyślał Boże żeby tylko było wszystko dobrze.
Dziękuję dziewczyny![]()
GratulacjeTeraz wierzęoczywiście zamiast się cieszyć w 100% człowiek pierwsze co pomyślał Boże żeby tylko było wszystko dobrze.
Dziękuję dziewczyny![]()
PięknieTeraz wierzęoczywiście zamiast się cieszyć w 100% człowiek pierwsze co pomyślał Boże żeby tylko było wszystko dobrze.
Dziękuję dziewczyny![]()
Dziękuję, tak oczywiściePięknietrzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze
Wspaniale wieści
Wybierasz się na bete dzisiaj?
Cudownie!!Teraz wierzęoczywiście zamiast się cieszyć w 100% człowiek pierwsze co pomyślał Boże żeby tylko było wszystko dobrze.
Dziękuję dziewczyny![]()