MyszkaMiki30
Fanka BB :)
może być też infekcja, zapalenie pęcherza, bakterie..Może masz na przykład zapalenie endometrium i stąd bóle brzucha?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może być też infekcja, zapalenie pęcherza, bakterie..Może masz na przykład zapalenie endometrium i stąd bóle brzucha?
Albo po prostu po/przed owu występują takie bolemoże być też infekcja, zapalenie pęcherza, bakterie..![]()
Ale to też wcale nie muszą być bole narządów rozrodczych. Tam jest wiele innych narządów ktore moga bolec ,może być też infekcja, zapalenie pęcherza, bakterie..![]()
wiem, wiem to były tylko przykładyAle to też wcale nie muszą być bole narządów rozrodczych. Tam jest wiele innych narządów ktore moga bolec ,
Moze byc milion przyczyn, tylko po co odrazu zakladać najgorsze.może być też infekcja, zapalenie pęcherza, bakterie..![]()
A po czym wnioskujeszRaczej nie mam![]()
zawsze warto leczyć Stany zapalne i chorobyMoze byc milion przyczyn, tylko po co odrazu zakladać najgorsze.
Jakby, nie wiedząc kiedy owu, najpewniej teat zrobić w dniu @ zeby ciążę wykluczyć, ale ponieważ nie żyje jak zakonnica-oczekując ciąży , żyje, bawię się i siegam po drinki, trzymam reke na pulsie.A po czym wnioskujesz? Miałaś histeroskopie z badaniem wycinków? Posiew z moczu?
Bo generalnie prawie w każdym poście piszesz, że boli Cię podbrzusze dlatego robisz testy. Według testów w ciąży nie jesteś, więc być może ten ból ma jakieś podłoże chorobowe i warto to zbadać.
Piszesz, że boli Cię podbrzusze. Byłaś w ciąży pozamacicznej niedawno. Na prawdę uważasz, że wszystko w porządku i warto ignorować ten ból? Stany zapalne w obrębie miednicy mniejszej nie dość, że powodują problemy z płodnością, to jeszcze mogą w ciąży spowodować problemy, poronienia.Jakby, nie wiedząc kiedy owu, najpewniej teat zrobić w dniu @ zeby ciążę wykluczyć, ale ponieważ nie żyje jak zakonnica-oczekując ciąży , żyje, bawię się i siegam po drinki, trzymam reke na pulsie.
To mógł byc bol poowulacyjny, a nawet przy wczesnej ciąży, tak sie zaczyna, a test nie musi jeszcze nic pokazać, chyba nie trzeba panikować na zapas... ja mam takie podejście.Piszesz, że boli Cię podbrzusze. Byłaś w ciąży pozamacicznej niedawno. Na prawdę uważasz, że wszystko w porządku i warto ignorować ten ból? Stany zapalne w obrębie miednicy mniejszej nie dość, że powodują problemy z płodnością, to jeszcze mogą w ciąży spowodować problemy, poronienia.