Ja jestem niecierpliwa, więc będę chyba codziennie testowaćU mnie dzisiaj 9 dpo kusi mnie żeby jeszcze dzisiaj sprawdzić, ale boję się tej bieli
Mam tylko pink testy strumieniowe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem niecierpliwa, więc będę chyba codziennie testowaćU mnie dzisiaj 9 dpo kusi mnie żeby jeszcze dzisiaj sprawdzić, ale boję się tej bieli
Mam tylko pink testy strumieniowe
Jestem w szokuNa betę niestety nie pójdę bo mieszkam w Niemczech
Brak @, testy negatywne..@Ania_Naz a jak u ciebie? Testowalas?
słuchaj, tu się nie musisz wstydzić. My walimy testy kiedy mamy ochotę, czasem bardzo nierozsądnie i nikt tu nikogo nie ocenia xDJa jestem niecierpliwa, więc będę chyba codziennie testowaćchociaż od przyszłego cyklu postaram się być bardziej rozsądna. Może poczekaj do jutra, bo też prędzej wyłapie z porannego
![]()
Dokładniesłuchaj, tu się nie musisz wstydzić. My walimy testy kiedy mamy ochotę, czasem bardzo nierozsądnie i nikt tu nikogo nie ocenia xD
ja dziś się złamałam około 10dpo i bielDokładnieja pajacowalam w zeszłym cyklu , a w tym się zaparlam i nawet jednego nie kupiłam , ale jakbym miała zapasik w szafce to bym robiła pewnie codziennie
![]()
E tam, zostaje takie ukłucie w środku, że kolejny raz nie tym razemja dziś się złamałam około 10dpo i bielale by łam gotowa, bo nie ma w tym miesiącu zbyt dużej szansy nawet. Z resztą po tylu miesiącach to biel na teście ni ziębi ni grzeje szczerze mówiąc
![]()
kurde powiem Ci, ze ja już nawet tego nie mam. Przynajmniej dziś nie miałam. Biały test - dzień jak codzieńE tam, zostaje takie ukłucie w środku, że kolejny raz nie tym razem;(