E
eag
Gość
Jutro mam wizytę u ginekologa mam nadzieję, że będziemy zbijaćoj ale to 4.1 to i tak za dużo na starania, powinno być zbite do poniżej 2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro mam wizytę u ginekologa mam nadzieję, że będziemy zbijaćoj ale to 4.1 to i tak za dużo na starania, powinno być zbite do poniżej 2
Cudownie teraz oby nudno i do mety, ciesz się tym stanemBetka 48.90.
Dziękuję za gratulacje![]()
ja też im nie do końca wierzęno czekam, ale ja też nie wierze testom owu jakoś ultra. Jedne się wybarwiają dobrze, inne słabo, nie pokrywają się ze sobą. Wiec nawet jak mi sie nie wybarwi to też nie uznam, że to był cykl bezowu czy coś. Robę te testy bo są![]()
Norma, norma, ale na starania i ciąże to najeliek ok 1. No 1,5. Bierzesz euthyrox?Uuuuu mam wyniki!! Wszystko w normie,amh również, tylko TSH 5.1 a norma do 4.1a dupa mi ostatnio urosła
![]()
ja na amh nie znam się bardzo mocno, wydaje mi się, że jest to wynik taki okej bez szału. No taki w porządkuDobrze interpretuję, że mieszczę się w normie mając 30 lat prawda? Już mam dość xd
Super!Betka 48.90.
na moni pójdę w październiku ponieważ nie chce mi się w ogóle myśleć o badaniach ostatnio. Kwalifikacja do histero we wrzęsniu starczyja też im nie do końca wierzęW sumie żadnym już nie wierzę
W zeszłym mc potwierdzałam je monitoringiem, to może Ty też weź skocz na moni w tym miesiącu
![]()
super, gratulacje!Betka 48.90.
no dokładnie, bo się krwawy zrobiłSuper!
Odczarowałaś nam sierpień![]()
Nie biorę, brał tetaz duphaston na wywołanie @, potem Lametta i Ovitrelle. Z tego wszystkiego na 19.30 umówiłam sobie teleporade z ginekologiem.. Zobaczymy co powie, bo nie wytrzymamNorma, norma, ale na starania i ciąże to najeliek ok 1. No 1,5. Bierzesz euthyrox?