U
użytkowniczka 212
Gość
Ale zajebiste wyniki :OHej dostaliśmy wyniki z badania podstawowego nasienia. Na moje nieznające się oko jest dobrze oprócz ruchliwości. Czy mogłybyście zerknąć i coś podpowiedzieć/poradzić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale zajebiste wyniki :OHej dostaliśmy wyniki z badania podstawowego nasienia. Na moje nieznające się oko jest dobrze oprócz ruchliwości. Czy mogłybyście zerknąć i coś podpowiedzieć/poradzić?
bardzo mi ulżyło. Jutro mam monitoring, zobaczymy czy stymulacja działaAle zajebiste wyniki :O
Też zaliczyłam z nimi taką przygodęWychodzi na to, że testy testeo dwa razy dały fałszywą drugą kreskę![]()
dużo osób liczy ma wrzesień widzęU mnie 25 dzien cyklu i właśnie zaczęłam plamić, więc zaraz się rozkręci małpastrasznie bolą mnie piersi. Plus taki, że są duże okrąglutkie
ah, kolejny nowy cykl...
Widać inofem ładnie reguluje cykl, biorę od dłuższego czasu ok 2-3 miesiące.
Wrzesień będzie mój![]()
W końcu musi się udać!dużo osób liczy ma wrzesień widzęja tak pół na pół, ale strasznie bym chciała
Ja na nich tez na co drugim praktycznie widziałam kreskę, a ciąży nie było. BadziewieWychodzi na to, że testy testeo dwa razy dały fałszywą drugą kreskę![]()