Kejcik
Fanka BB :)
wspaniała wiadomość o poranku!!!hej, hej
U mnei dziś tak.9 dpo. Na żywo są bardziej widoczne. Mam nadzieje, ze uda mi się skoczyć na bete przed praca

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wspaniała wiadomość o poranku!!!hej, hej
U mnei dziś tak.9 dpo. Na żywo są bardziej widoczne. Mam nadzieje, ze uda mi się skoczyć na bete przed praca
Ale u mnie to baaaardzo wcześnie. 9 dpo i wielu osobom pozytywne testy wychodzą znacznie późniejwspaniała wiadomość o poranku!!!ja też testowałam ale u mnie niestety nic a nic
![]()
Trzymam mocno kciuki za potwierdzenie IIhej, hej
U mnie często i u wielu kobiet rowneiz temp spada jescze niżej przed sama owuDziewczyny a dzisiejszy spadek temperatury o 0.5 stopnia i mokry ciągnący śluz, ktory dzis z rana sie pojawił to dobra zapowiedź zblizajacej się owulacji?
Czekamy!!!!hej, hej
Ja testowalam w sobotę i było biało. Czekam na okres, spóźnia się dopiero jeden dzień, ale zapewne dzisiaj przyjdzie
Ale super! Trzymam kciuki za betęhej, hej
Nooo widać kreseczkihej, hej