reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Gdyby ktoś pytał jak często robić testy owulacyjne 🤭 NO CZĘSTO 😁 po 6h od testu z pikiem mamy test bez piku 😁

W sumie do tej pory nie sprawdzałam jak długo u mnie utrzymuje się pik...no także gdybym nie robiła często testów to przegapiłabym pik z kretesem 😉

Dziewczyny a jak u Was, sprawdzacie to?
Sprawdzam i też lh szybko spada. Po kilku h już słabsza kreska jest

reklama
Też rozumiem tą flustrację.. każdy cykl na wagę złota 🙈
My w tym cyklu mieliśmy mieć przerwę, a z drugiej strony trochę jestem zła, bo gdyby nie męża choroba to może byśmy jeszcze teraz spróbowali. Więc takie mieszane uczucia..
Obstawiam owulację 18-19.08 a ostatnie sexy 16.08. wątpię, że wytrzymały patrząc na ostatnie starania 😂
w sumie to i tak nie spodziewałam się tak szybkiej owulacji 😆
pozdrawiam, Callina maruda 🤣🤣🤣🤣
Mam nadzieję, że wiesz, że ta „maruda” to piszczotliwie. 😀
I muszę, bo się uduszę! - FRUSTRACJĘ, cholerka. 🤗😀
Nie mów hop z tym, że plemniki nie wytrzymały, jeszcze możesz się zaskoczyć, czego Ci życzę! 🌺

Mam nadzieję, że wiesz, że ta „maruda” to piszczotliwie. 😀
I muszę, bo się uduszę! - FRUSTRACJĘ, cholerka. 🤗😀
Nie mów hop z tym, że plemniki nie wytrzymały, jeszcze możesz się zaskoczyć, czego Ci życzę! 🌺
oczywiście 😁 wszyscy to mówią więc już się przyzwyczaiłam 🥰
boże ale byka zrobiłam, wstyd 😆🙈

nie ma absolutnie żadnej szansy 😂 nic mnie nie zaskoczy 😁
teraz chilli, bo kolejny cykl też na ławeczce 😁😂

To ja Wam powiem skoro juz narzekamy, ze nie sprawdzałam testami owu, ale podświadomie i spoglądając wstecz domyślam sie ze ten cykl mamy stracony. Mojemu nie da sie wytłumaczyć ze to kilka dni w miesiącu. On uważa ze powinniśmy sie tez bawić poza owulacja i myślał ze to juz po wiec skończył poza mna. Bo kalendarzyk pokazywał ze 15.08. A ja mam wrazenie ze 18.08. Wg kalendarzyka wychodzi 15, ale to 17-18 mialam bole owulacyjne.

Jesli chodzi o sluz to w tym miesiącu pominęłam bo za duzo na glowie. Temperatura pierwsza mi skoczyła 14.08 ale tak za przeproszeniem z dupy. Bo bylo 37,1 a później 37,7

1000022756.jpg
kilka miesięcy temu taki mieliśmy wynik. Test pink który przez kilka lat nie oklamal. Wiec prawdopodobnie ciaza biochemiczna. Ja jestem z tych co niestety nie chodzą do lekarzy...

reklama
Do góry