CiemniejeChociaż same oceńcie...ten na dole jest jeszcze trochę mokry...dzsiaj 13dpo Zobacz załącznik 1717674

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CiemniejeChociaż same oceńcie...ten na dole jest jeszcze trochę mokry...dzsiaj 13dpo Zobacz załącznik 1717674
Ja myślę że to już nie zastrzyk.jeśli jesteś 13dpo,więc zakładam że jakieś 15 dni po zastrzyku to raczej albo zastrzyku by już nie było albo jakieś śladowe ilości.a tu widać,że kreska ciemnieje więc jak wczoraj było 13miu to dzis na pewno jest więcejCzyli to nie są pozostałości zastrzyku? Martwię się trochę![]()
Nie nie robię ale mam jeszcze jeden@kaska1 a Ty jeszcze robisz testy?![]()
Ja badałam dla świętego spokojuDziewczyny a jak jutro będę badać przyrost bety to przyrost progesteronu też mam zrobić? Co myślicie, warto badać?
Nie, odnalazłam mój stary post z pierwszych starań i wtedy robiłam 7 dni po zastrzyku i było białoMoim zdaniem bylaby taka sama co najwyzej po zastrzyku, chociaz tyle dni to az watpie, a ta definitywnie ciemnieje, zreszta nie wiem czy dobrze pamietam ale robilas kilka dni temu, czy zastrzyk sie utrzymuje i bylo bialo nie?![]()