reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Czyli to nie są pozostałości zastrzyku? Martwię się trochę 🥹
Ja myślę że to już nie zastrzyk.jeśli jesteś 13dpo,więc zakładam że jakieś 15 dni po zastrzyku to raczej albo zastrzyku by już nie było albo jakieś śladowe ilości.a tu widać,że kreska ciemnieje więc jak wczoraj było 13miu to dzis na pewno jest więcej ☺️ gratulacje ❤️❤️

Dzień dobrerek
U nas słońce ale wiatr pizga 😏
Wczoraj byliśmy na urodzinach już musiałam kłamać w czemu nie pije alkoholu echh nie lubię tego .. (ale dobra sąsiadka już podejrzewa mówiła ohoho coś chyba na rzeczy )
Dziś miałam głupi sen .. że poroniłam 🫤 tfu tfu nie lubię takich snów . Macam się po cyckach i czasem świruje że nic nie boli . Wiem jeszcze czas i nie zawsze muszą boleć ale przecież głową już głupie .🤦
@kaska1 a Ty jeszcze robisz testy? 😄
Nie nie robię ale mam jeszcze jeden 🤣🤣🤣
Jutro jadę betę ale chyba nie będę robić progesteronu . Ale jutro będę mieć wynik z piątku więc zobaczymy jaki będzie
I tak już biorę progesteron Besins zapobiegawczo

Ostatnia edycja:
Moim zdaniem bylaby taka sama co najwyzej po zastrzyku, chociaz tyle dni to az watpie, a ta definitywnie ciemnieje, zreszta nie wiem czy dobrze pamietam ale robilas kilka dni temu, czy zastrzyk sie utrzymuje i bylo bialo nie? :D

Moim zdaniem bylaby taka sama co najwyzej po zastrzyku, chociaz tyle dni to az watpie, a ta definitywnie ciemnieje, zreszta nie wiem czy dobrze pamietam ale robilas kilka dni temu, czy zastrzyk sie utrzymuje i bylo bialo nie? :D
Nie, odnalazłam mój stary post z pierwszych starań i wtedy robiłam 7 dni po zastrzyku i było biało 😀

reklama
Do góry