Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja idę na przychodnie bo wtedy wiem że szybko będzie wynik . Bo Alab i diagnostyka u nas to dopiero wieczorem wynikAlab czy diagnostyka?![]()
Zdrówka dla króliczkaTrzymam mocno kciuki za jutro w takim razie. Czekamy z wami!
Przed nami długa noc, nasz pupil króliczek się źle ma. Serce mi pęka, tak się zżyliśmy. Zaadoptowaliśmy ją w marcu, jest jak piesek, wszystko rozumie, biega sobie wolna po domu. Cicho liczę że się jej polepszy przez noc.
dlatego właśnie mimo wszystkiego pewnie byłabym bardzo szczęśliwa z przeplatanym strachem i lekką nutą smutku z powodu wesela, ale to zawsze będzie coś, nigdy nie będzie idealnieW sumie nigdy nie ma dobrego czasuale prawda jest taka,że jak się już uda to człowiek chyba jest najbardziej szczęśliwy, pomimo wielu niesprzyjających czynników
Hejka
Ja już tez czekam w kolejce
Jak na poniedziałek przystało ludzi full![]()