Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no usg to już za późno myśle, dlatego ja chodzę na krew, krew zrobiona w odpowiednim momencie prawdę ci powie. Tulę i rozumiem to rozgoryczenie. Pozwól sobie na nie.Teraz to już w nic nie uwierzę... Tylko w USG....
Oj biedny StaryZielone światło, brak aktywnej boreliozyjak ja się cieszę. Sierpniu nadchodzę i z męża nie schodzę!
nie nie, nie mówię, że teraz. Tylko ogólnie w przyszłości... w żadne testy już nie uwierzę. Wywalam wszystko do kosza.Nie no usg to już za późno myśle, dlatego ja chodzę na krew, krew zrobiona w odpowiednim momencie prawdę ci powie. Tulę i rozumiem to rozgoryczenie. Pozwól sobie na nie.
Zielone światło, brak aktywnej boreliozyjak ja się cieszę. Sierpniu nadchodzę i z męża nie schodzę!
7dpo i 9dni po ovi. Jak to się dłuży… od kilku dni mam taką ochotę na Tatara, ramen albo chociaż maczka. Że jak dziś stary mnie nie zabierze, to chyba się popłaczę xD to już silniejsze ode mnie, jestem cały czas głodna od kilku dni.