reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

U mnie 10 DPO, testowałam i niestety negatyw. Skurcze podbrzusza nasiliły sie, piersi delikatnie opuchły. Szyjka nisko, trochę otwarta i twarda. Nastawiam sie raczej na okres. :( Proga nie miałam jak zbadać, bo w długi weekend uszkodziłam wiezadlo w kolanie. Wiec nawet nie wiem czy owulka była. Lh 0.04 wiec pewnie niedługo przyjdzie @. Okres teoretycznie na 25.08 wg apki.
Jeszcze nic straconego!

reklama
Hm..a ja się tak zastanawiam.bo muszę po pracy odebrać mamy wyniki badań.no i jak już tak będę w tej diagnostyce to może odrazu walnąć proga ? 😂 Jest sens też zrobić betę odrazu ? Nie mam pojęcia ile jestem dpo

Widzę, że jesteś jutro wpisana na testowanie 😀
Jak będziesz chciała zrobić to żadna siła Cię nie powstrzyma 🤣

Dzis mam kryzys. Nie umiem się pogodzić z faktem, że musimy czekać trzy miesiące żeby coś dalej działać. Czuję się źle myśląc, że mąż jest załamany przez swoje wyniki. Chciałabym żeby to jednak był we mnie problem. On tematu unika, widzę, że witaminy bierze. A ja w swojej naturze nie mam ani czekać ani tym bardziej siedzieć bezczynnie.

Ale może to dobry znak?

Załączniki

• IMG_20250819_121655198.jpg
    IMG_20250819_121655198.jpg
    891,1 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry